یک شرکت تولید کننده پارچه‌های مخصوص روکش صندلی هواپیما، با استفاده از فناوری‌نانو روکش آنتی‌باکتریال و ضد حریق تولید کرده است.

روکش نانویی آنتی‌باکتریال

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از معضلات همیشگی افراد در سفر‌های زمینی و هوایی نشستن روی صندلی وسایل نقلیه است که قبل از او افراد زیادی نیز روی آن نشسته اند و امکان انتقال بیماری، میکروب و قارچ به وسیله آن وجود دارد.

یک شرکت داخلی تولیدکننده انواع روکش‌های صندلی مخصوص صنایع هوایی و ریلی، موفق به تولید روکش صندلی هواپیمای آنتی‌باکتریال شده است تا از این معضل جلوگیری کند. این ویژگی باعث می‌شود روکش صندلی‌ها آلودگی را به خود جذب نکنند. این شرکت پیش از این موفق به ایجاد خاصیت ضدحریق روی روکش‌های هواپیما شده بود که در راستای توسعه این فناوری، خاصیت آنتی‌باکتریال نیز به آن اضافه شد.


بیشتر بخوانید: راهکار چین برای رفع آلودگی هوا؛ هوشمندسازی ابرشهرها چقدر آب می‌خورد؟


یکی از مدیران این شرکت می‌گوید: یکی از نیاز‌های صنایع هوایی، استفاده از مواد ضدحریق است از این رو اقدام به ارائه روکش‌های ضدحریق کرده ایم. با توجه به درخواست صنعت هوایی برای روکش‌های آنتی‌باکتریال در کنار خاصیت ضدحریق، در حال حاضر هر دو خاصیت آنتی‌باکتریال و ضدحریق را با استفاده از فناوری‌نانو روی روکش‌های مورد استفاده در صنعت هوایی ارائه می‌کند. این روکش‌ها می‌توانند در پتو، بالش و موکت داخل کابین هواپیما استفاده شوند.

روکش نانویی آنتی‌باکتریال و ضدحریق

پارچه‌های مقاوم در برابر آتش محافظت حرارتی عالی و ایزوله گرما را دارند که ماندگاری بالایی دارند و بدن انسان را محافظت می‌کند.

کاربرد این فناوری تنها به صنعت هوایی محدود نیست و در صنایع ریلی و جاده‌ای نیز می‌توان از آن استفاده کرد. این شرکت با توجه به اینکه معضل انتقال میکروب و قارچ در هتل‌ها و بیمارستان‌ها نیز وجود دارد، هم اکنون در حال رایزنی با چند هتل و بیمارستان است تا این فناوری در بخش‌هایی نظیر پتو و بالش در هتل و بیمارستان استفاده شود.

این شرکت همچنین به دنبال ایجاد خاصیت آب گریز با فناوری نانو در این روکش‌ها است که ضرورت آن بیش از پیش احساس می‌شود. آن‌ها به دنبال این هستند تا به زودی بتوانند سه ویژگی ضدحریق، آنتی‌باکتریال و آبگریز را با هم در یک روکش داشته باشند.

این شرکت تاکنون ۴ هزار متر پارچه آنتی‌باکتریال نانویی تولید کرده است و در حال رایزنی با چند بیمارستان برای ارائه محصولات خود است.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار