با گرم کردن دوباره غذا، درصدی از مواد مغذی موجود در آن از بین می‌رود و در بعضی موارد، مضراتی هم برای بدن در پی خواهد داشت.

چه غذا‌هایی نباید دوباره گرم شوند؟به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، باید دانست همه مواد غذایی به حرارت دهی مجدد و دوباره گرم کردن به خوبی پاسخ نمی‌دهند. از جمله این غذا‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

اگر برنج پخته شده در دمای اتاق قرار داده شود، اسپور‌ها می‌تواند در آن چند برابر شود و سم تولید کند که ممکن است موجب بروز تهوع یا اسهال شود. از طرفی حرارت دهی مجدد هم اغلب باعث خلاصی از این سموم نمی‌شود.

حرارت دهی مجدد مرغ عموما توصیه نمی‌شود، زیرا چگالی پروتئینی بیشتری نسبت به گوشت قرمز دارد و زمانی که دوباره گرم شود، پروتئین‌های آن به طور متفاوتی شکسته می‌شود ومی‌تواند موجب بروز ناراحتی معده شود. مرغ و ماکیان هم می‌تواند حاوی مقدار قابل توجهی آلودگی سالمونلایی باشد، این موضوع می‌تواند با حرارت دهی مجدد در مایکروویو مشکل ساز باشد، زیرا حرارت به همه سطوح ماده غذایی یکسان نفوذ نمی‌کند وبعضی از بخش‌های غذا زودتر از دیگر بخش‌ها می‌پزد. در این مورد به خصوص باید گوشت مرغ را مرتب بچرخانیم تا مطمئن شویم که درون و بیرون آن به خوبی حرارت دیده باشد.

چنان چه قارچ پخته در یخچال به مدت کمتر از ۲۴ ساعت نگهداری شود، مشکلی برای گرم کردن دوباره در دمای پیشنهادی۷۰ درجه سانتی گراد نخواهد داشت.


منبع:خراسان
 
انتهای پیام//م.م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۰ ۱۱ دی ۱۳۹۸
مطلب مفیدی بود ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۷ ۱۰ دی ۱۳۹۸
خوب بود ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۹ ۱۰ دی ۱۳۹۸
ممنون از اطلاعاتی که دادید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۸ ۰۹ دی ۱۳۹۸
تو دوران دانشجویی یه املت رو تو دو روز سه بار گرم کردیم.میخوای ما رو از مرغ و برنج بترسانی.