به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،مسعود اکبری، مدیر جهاد کشاورزی تویسرکان با بیان اینکه هم اکنون در ۲۵ واحد کوچک و بزرگ پروش ماهی در سطح این شهرستان وجود دارد، گفت: تویسرکان سالانه ظرفیت تولید بیش از ۳۰۰ تن ماهی سردآبی و ۱۰۰ تن ماهی گرم آبی را دارد.
او ادامه داد: ایجاد استخرهای پرورش ماهی علاوه بر افزایش فرصتهای شغلی با تولید گوشت سفید در تویسرکان، زمینه رونق تولید و رشد اقتصادی را در این شهرستان فراهم میسازد.
مدیر جهاد کشاورزی افزود: برخی کشاورزان این شهرستان با هدف افزایش بهره وری، آب را قبل از مصرف کشاورزی ابتدا برای پرورش ماهی استفاده میکنند.
اکبری اظهار داشت: با توجه به استقبال خوبی که شده، فعالان تولید گوشت سفید در شهرستان میتوانند از حمایتهای جهاد کشاورزی و همیاری نظام صنفی کشاورزان بهرهمند شوند.
انتهای پیام/ج