انصارالله تهدید کرد دامنه اهداف نظامی این نیرو‌ها گسترش می‌یابد و شامل نقاط حساس و مهمی در طول و عرض جغرافیایی کشور‌های متخاصم از جمله شش هدف بسیار مهم در عربستان و سه هدف دیگر در امارات می‌شود.

۹ هدف حیاتی و حساس انصارالله در عربستان و امارات کدامند؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم در تحلیل اظهارات اخیر سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن درباره دستاوردهایش در سال ۲۰۱۹ و تهدید عربستان و امارات نوشت: "طبیعی است که یحیی سریع این اهداف و چگونگی حمله به آن‌ها در دو کشور یاد شده را افشا نکند، زیرا این‌ها از اسرار نظامی هستند، اما می‌توان با مقایسه حملات نظامی سابق انصارالله و نیروهایش نتیجه گرفت که آن‌ها فرودگاه‌ها و زیرساخت‌های نفتی هستند.

سه حمله‌ای که این جنبش به تاسیسات آرامکو عربستان انجام داد و با هدف قرار دادن ایستگاه‌های پمپاژ خط انتقال نفت شرق به غرب در نزدیکی ریاض آغاز کرد و سپس پالایشگاه‌های نفتی در میدان الشیبه و در ادامه تاسیسات نفتی مهم‌تر شرکت آرامکو در بقیق و خریص و کارگاه‌های پالایش و جداسازی را هدف قرار داد، توازن قدرت در جنگ یمن را برهم زدند و ضعف اقدامات امنیتی و حمایتی عربستان را آشکار کردند.

استفاده از ۲۵ موشک کروز و پهپاد هدایت شونده برای هدف قرار دادن تاسیسات آرامکو در بقیق و خریص خطرناک‌ترین اتفاق سال ۲۰۱۹ بود، زیرا این حمله عربستان را وادار کرد به صورت مستقیم با انصارالله وارد گفتگو شود و آن را به عنوان یک قدرت قانونی در یمن به رسمیت بشناسد که بدون آن دستیابی به هیچ توافقی ممکن نیست، این حمله باعث شد ریاض اطمینان خود به سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت و رادار‌های آمریکایی آن را از دست بدهد؛ تجهیزاتی که ده‌ها میلیارد دلار برای این کشور هزینه داشتند.

نمی‌دانیم در صورتی که به انصارالله چراغ سبز نشان داده شود، حمله بعدی کجا خواهد بود؟ فرماندهی انصارالله ما را به اقدامات غافلگیرکننده عادت داده است و بعید نیست حمله بعدی خطرناک‌تر از حمله به شاهرگ صنعت نفت عربستان در بقیق باشد؛ حمله‌ای که تولید نفتی این کشور را به نصف کاهش داد.

همین را می‌توان درباره سه هدف یاد شده در امارات نیز در نظر گرفت و چه بسا غافلگیری در آنجا بزرگتر باشد، به این دلیل ساده که نیرو‌های انصارالله تاکنون عمق خاک امارات و زیرساخت‌های حیاتی آن را در هیچ حمله‌ای هدف قرار نداده‌اند و بعید نیست که اهداف یاد شده پالایشگاه‌های نفت و چه بسا تصفیه‌خانه‌های آب و نیروگاه‌های برق و یا فرودگاه‌ها در این کشور باشند.

سوالی که در اینجا مطرح می‌شود اینست که دلیل چنین تهدیداتی چیست و اهداف تعیین شده در لیست حمله در این زمان خاص کدامند؟ آیا کاسه صبر نیرو‌های انصارالله بابت "مانورها"ی دو قطب ائتلاف عربی در جنگ یمن لبریز شده است؟ آیا نیرو‌های انصارالله در مذاکرات محرمانه درخواست‌هایی را مطرح کرده‌اند که عربستان و امارات آن‌ها را نپذیرفتند؟ یا اینکه محور مقاومت طرحی برای تشدید موضع‌گیری‌ها در تمامی جبهه‌ها همزمان با آغاز سال جدید میلادی دارد؟

ما پاسخی برای این سوال‌ها نداریم، اما می‌توانیم بگوییم این تهدید‌ها باید جدی گرفته شوند، زیرا جنبش انصارالله نسبت به گذشته مسلح‌تر شده است و زمانی که حرفی بزند به آن عمل می‌کند. "

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.