شهردار بندرعباس در کفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،گفت: سه کارگاه آموزش و تولید و فروش صنایع دستی در بندرعباس راه اندازی میشود.
عباس امینی زاده افزود:این کارگاهها سال آینده با اختصاص بودجه ویژه بخش صنایع دستی در سه نقطه بندرعباس راه اندازی میشود.
او گفت: این کارگاهها به کمک کارآفرینان، سازمانهای مردم نهاد و دستگاههای مرتبط راه اندازی خواهد شد و مهمترین هدف از راه اندازی این کارگاهها افزایش فعالیت در زمینه صنایع دستی و تقویت اشتغال و اقتصاد خرد است.
شهردار بندرعباس بااشاره به انتخاب بندرعباس به عنوان شهر خلاق در زمینه صنایع دستی و آیینهای بومی افزود:عناصر فرهنگی و اجتماعی به عنوان امر اثر بخش در توسعه شهری محسوب میشود و باید در ارتقای آن تلاش کنیم.
عباس امینی زاده گفت:در حوزه فرهنگی و اجتماعی شاخصها را جمعبندی، به یونسکو ارائه کرده و عضو شبکه جهانی شویم، ریشه اصلی آن توانمندیهای اصیل و قدیمی است.
او افزود: بخش زیادی از بودجه سال ۹۹ شهرداری بندرعباس به فرهنگ، هنر، فعالیتهای اجتماعی و خصوصا در حوزه شهر خلاق اختصاص یافته است.
شهردار بندرعباس گفت: قصد داریم بر اساس یک برنامه منظم، صنایع دستی را به عنوان عامل محرک و توسعه در جامعه تقویت کنیم و در بخش اساسی پایداری شهر که اشتغال و تعلق خاطر مردم است، حرکت کنیم.
امینی زاده با اشاره به اهداف پیوستن بندرعباس به شبکه جهانی شهرهای خلاق از نظر یونسکو، افزود: اگر بخواهیم بر صنایع بزرگ تکیه کنیم، در کوتاه مدت به نتیجه نمیرسیم، اما برای داشتن شهر پایدار باید به موضوعات خرد توجه کنیم.
شبکه شهرهای خلاق یونسکو، هفت حوزه خلاق صنایع دستی، هنرهای بومی، هنرهای رسانهای، فیلم، طراحی، خوراک شناسی، ادبیات و موسیقی را پوشش میدهد.
امسال شهرهای سنندج و بندرعباس در بررسیهای دوسالانه یونسکو به جمع شهرهای خلاق جهانی پیوستند.
شهرهای رشت و اصفهان نیز پیش از این عنوان شهر خلاق را به دست آورده بودند.
انتهای پیام/ر