به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت گفت: پانزدهم آذرماه امسال پروندهای با موضوع کلاهبرداری از شعبه ۱۰ دادسرای ناحیه ۵ تهران به پلیس آگاهی برای رسیدگی تخصصی ارجاع و در اختیار کارآگاهان اداره چهاردهم قرار گرفت.
وی بیان داشت: شاکی پس از حضور در پلیس آگاهی به کارآگاهان اظهار داشت در سال ۹۶ از طریق آگهی روزنامه با فردی آشنا شدم که مدعی بود، میتواند از بانک برایم وام بگیرد و از من وکالت گرفت و من هم مدارک مورد نیاز را به او دادم و ملک ۵ طبقه خود را در رشت برای رهن بانک به نام او زدم و بعد از آن بدون اینکه پولی به من بدهد متواری شد، بعد از مدتی متوجه شدم متهم ملک مرا به نام فرد دیگری منتقل کرده و او نیز چند واحد را تصرف کرده است.
سرهنگ تقی پور عنوان کرد: با توجه به اظهارات شاکی زوجی که ملک شاکی را تصرف کرده بودند به آگاهی تهران دعوت و در بازجویی اولیه اعلام کردند: از طریق آگهی با فردی آشنا شدیم و قرار شد برای ما وام بگیرد و بعد از دریافت مدارک مبلغ ۱۱۰ میلیون تومان به ما داد، اما بعد از ۲ سال با دریافت نامه از بانک متوجه شدیم مبلغ وام ۳۳۰ میلیون تومان بوده که این فرد تنها یک سوم مبلغ وام را به ما داده است، به همین دلیل شرکت جدید او را پیدا کردیم و با همسرم به سراغ او رفتیم و یک چک به مبلغ یک میلیارد تومان از او گرفتیم و من چک را اجرا گذاشتم و او را روانه زندان کردم. متهم برای رهایی از زندان اسناد ملکی در رشت را به من داد و ملک را به نام من زد و من هم برای جبران ضرر مالی خود ملک را تصرف کردم و فهمیدم که آنجا هم متعلق به یکی دیگر از مال باختگان میباشد.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی عنوان کرد: در گام بعدی کارآگاهان با اقدامات پلیسی موفق شدند دفترکار جدید متهم را شناسایی کنند.
وی ابراز داشت: کارآگاهان در این مرحله از تحقیقات پلیسی به دست آوردند که متهم در قالب یک شرکت نظافتی مشغول اغفال شهروندان برای دریافت وام به همان شیوه و شگرد گذشته خود است که اکیپی از کارآگاهان به شرکت جدید متهم اعزام و در یک عملیات پلیسی وی را که مردی ۵۲ ساله و دارای سوابق متعدد مالی بود دستگیر و به اداره چهاردهم منتقل کردند.
تقی پور اعلام داشت: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی صریحا به کلاهبرداری از شهروندان اعتراف و اظهار داشت: از سال ۹۶ با ثبت شرکتهای خدماتی اقدام به درج آگهی دریافت وام در روزنامهها میکردم و با رهن گذاشتن ملک مراجعه کنندگان به نام آنها وام میگرفتم و پس از اخذ وام متواری میشدم.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کلاهبرداری شده را ۲۵ میلیارد ریال برآورد کرده اند، در پایان گفت: با دستور بازپرس شعبه ۱۰ دادسرای ناحیه ۵ تهران پرونده به منظور تحقیقات تکمیلی و شناسایی سایر شاکیان در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ است.
انتهای پیام/