ایمپلنت دندان بهترین روش کاشت دندان است. اگر فردی دندان خود را از دست بدهد ایمپلنت دندان یا فیکسچر در اندازه همان ریشه به جای آن قرار داده می‌شود.

هر آنچه باید درباره ایمپلنت دندان بدانیدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،خوشبختانه امروزه ایمپلنت دندان، روبه‌رو شدن با مشکلات بی دندانی را بسیار آسان کرده است. از دست دادن یک یا چند دندان، مشکلی است که برای بسیاری از انسان‌ها سخت و حتی غیرقابل تحمل است، اما به دلایل متعدد احتمال روبرو شدن با عارضه‌ی بی دندانی وجود دارد. مشکلی که تا چندی پیش راهی جز استفاده از دندان‌های مصنوعی نداشت. این دندان‌ها به دلیل شکل ظاهری و مشکلات دیگری که داشت، رضایت مریض را جلب نمی‌کرد.

ایمپلنت دندان بهترین روش کاشت دندان است. اگر فردی دندان خود را از دست بدهد ایمپلنت دندان یا فیکسچر در اندازه همان ریشه به جای آن قرار داده می‌شود. فیکسچر‌ها قطعاتی در اندازه دندان طبیعی می‌باشند. فیکسچر‌ها توسط ابزار بسیار دقیقی کنترل می‌گردند و توسط دستگاه‌های بسیار دقیق ساخته می‌شود.

ایمپلنت دندان از دو قسمت مهم تشکیل می‌شود: قسمتی که داخل استخوان فک قرار می‌گیرد و فیکسچر گفته می شود و قسمت دوم روکش دندان است.

 

انواع ایمپلنت بر اساس برند کشور سازنده

یکی از سردرگمی‌های بیماران برای انتخاب نوع ایمپلنت خود، تنوع بالا در برند و انواع آن است که تاثیر چشمگیری بر روی قیمت تمام شده می‌گذارد. اینکه انواع ایمپلنت چه تفاوت‌هایی با هم دارد، سوال اکثر بیماران است.

تشخیص ایمپلنت مناسب و آگاهی از کیفیت برند‌های مختلف برای مریض امری دشوار است و لازم است حتما از نوع برند و معتبر بودن آن آگاهی حاصل گردد. در صورتی که بهترین برند ایمپلنت هم توسط فردی غیر متخصص برای شما مورد استفاده قرار گیرد ممکن است عواقب ناخوشایندی را برای شما به همراه داشته باشد. پس اینکه کدام متخصص را انتخاب کنید، اولین و مهم‌ترین نکته است.

 

آیا ایمپلنت دندان همیشه موفق است؟

درصد موفقیت ایمپلنت دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد که در بیماران مختلف متفاوت است. حتی این مسئله در مورد ایمپلنت فک بالا و پایین نیز تفاوت دارد. به طور متوسط میزان موفقیت ایمپلنت دندان ۹۵% گزارش شده است. بهترین حالت قرار دادن ایمپلنت بلافاصله پس از کشیدن دندان است.

در صورتی که دندان از دست رفته، عفونی نباشد و مقدار زیادی استخوان در اثر عفونت از دست نرفته باشد، شانس زیادی برای برای جایگزینی همزمان ایمپلنت دندان وجود دارد. در مورد دندان‌هایی خلفی که معمولاً چند ریشه هستند و مخصوصاً اولین دندان‌های خلفی بزرگ که دو یا سه ریشه است، جایگزین همزمان دندان کشیده و ایمپلنت معمولاً مقدور نیست و بهتر است حدود ۶ هفته صبر کرد.

معمولاً پس از کشیدن دندان، مقداری تحلیل استخوان اتفاق می‌افتد، دندانپزشک تا حد امکان سعی می‌کند بلافاصله پس از کشیدن دندان اگر شرایط فراهم باشد، ایمپلنت را در حفره‌ی دندان کشیده شده جایگزین کند.

 

انتهای پیام//م.م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.