مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درباره تسویه مطالبات مراکز طرف قرارداد این سازمان توضیحاتی داد.

تسویه مطالبات مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی به زودی/ تعیین تکلیف مرخصی زایمانبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در مراسم بزرگداشت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار که با حضور شماری از پرستاران شاغل در مراکز درمانی تأمین اجتماعی سراسر کشور برگزار شد ضمن تبریک این روز بزرگ به پرستاران، اظهار داشت: ۱۴ هزار پرستار همکار سازمان تأمین اجتماعی در خط مقدم خدمت به مردم هستند و رفتار صحیح و خدمت رسانی صادقانه این عزیزان نشانگر ارزش و جایگاه سازمان تأمین اجتماعی است.

وی با تأکید بر اینکه مدیران سازمان تأمین اجتماعی با خواسته‌ها و مشکلات پرستاران آشنایی کامل دارند و برای تحقق خواسته‌های این عزیزان پیگیری‌های لازم صورت می‌گیرد، افزود: در برنامه‌های مختلف مربوط به ارتقاء خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی نیز ارتقاء جایگاه پرستاران و توجه به زحمات این عزیزان مورد توجه قرار دارد.

سالاری با اشاره به برنامه سازمان تأمین اجتماعی برای تخصیص بودجه بیمارستان‌های ملکی سازمان تأمین اجتماعی متناسب با عملکرد این مراکز، گفت: در این طرح جدید حتما بابت کار بیشتر باید پرداختی بیشتری باشد و در بودجه عملکردی بیمارستان‌ها زمینه برای پرداخت‌های بهتر به همکاران پرستار برنامه ریزی شده است.

وی با تأکید بر اینکه طرح بودجه عملکردی بیمارستان‌ها به هیچ وجه به معنی خودگردانی بیمارستان‌ها نیست، اظهار داشت: خود گردانی در درمان تأمین اجتماعی معنی ندارد و در این طرح که از ماه جاری شروع شده است، اختصاص بودجه به بیمارستان‌های ملکی تأمین اجتماعی به صورت منظم و متناسب با خدماتی خواهد بود که به جامعه ارائه می‌دهند.

سالاری ادامه داد: در این طرح با توجه به شرایط بیمارستان و منطقه‌ای که در آن واقع شده است، متناسب با تعرفه خدمات، ضرایب مشخصی تعریف شده و ضریب خاصی نیز برای ارتقاء کیفیت خدمات درنظر گرفته شده است تا مدیران و کارکنان بیمارستان‌ها برای ارائه خدمات بیشتر و با کیفیت بالاتر تشویق شوند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزایش اختیارات مدیران درمان و روسای بیمارستان‌ها را از دیگر مزایای این طرح برشمرد و گفت: روسای بیمارستان‌ها و مدیران درمان استان‌ها از محل صرفه جویی در هزینه‌ها امکان اجرای برنامه‌هایی همچون ارتقاء هتلینگ، خرید تجهیزات غیرتوسعه‌ای، جذب نیروی تخصصی و پرداخت مزایای انگیزشی به کارکنان را خواهند داشت.

سالاری از امکان‌پذیر بودن انجام اصلاحات و تغییرات لازم در این طرح خبر داد و گفت: این طرح بر اساس اختیارات داخلی سازمان تأمین اجتماعی درحال اجرا است و اصلاح آن نیز در صورت نیاز با تصمیم گیری درون سازمانی قابل انجام است و خوش بین هستیم که اجرای این طرح کیفیت خدمات را ارتقا دهد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در ادامه از ایجاد حساب جداگانه‌ای برای مدیریت هزینه‌های بخش درمان این سازمان خبر داد و گفت: براساس بررسی‌های صورت گرفته ماهیانه حدود ۲۲۰۰ میلیارد تومان در حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی هزینه می‌شود که این مبلغ در حساب ایجاد شده ذخیره و تحت نظر معاونت درمان هزینه می‌شود.

سالاری تصریح کرد: در ماه‌های اخیر برای پرداخت مطالبات معوق مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی بیش از ۲۲۰۰ میلیارد تومان در ماه هزینه شده است و با برنامه‌ریزی صورت گرفته مطالبات معوق مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تا هفته آینده و مطالبات مراکز درمانی غیردولتی تا دو ماه آینده تسویه می‌شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همچنین از پیگیری برای تعیین تکلیف مرخصی زایمان خبر داد و گفت: پیشنهادی برای اعمال افزایش مرخصی زایمان از ۶ ماه به ۹ ماه ارائه داده‌ایم و توافق اولیه نیز در این مورد صورت گرفته است تا هزینه مربوط به اجرای این قانون به عنوان مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت لحاظ شود.

سالاری گفت: در حال حاضر ۳۵ درصد از شکایات طرح شده در دیوان عدالت اداری مربوط به این موضوع است که با اجرایی شدن این تصمیم امیدواریم شاهد افزایش رضایتمندی بانوان مشمول این قانون و کاهش شکایات از سازمان باشیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
کارگر
۰۲:۴۶ ۱۲ دی ۱۳۹۸
قابل توجه سردبیر خبرگزاری و مسئولان وزارت کار و رفاه :

1-لطفا یک زمانی هم برای ثبت نام کسانی که اصلا از طریق موبایل کد دستوری یارانه معیشت 6369 را نفرستاده اند و در جریان این ثبت نام نبوده اند اعلام شود.میلیونها خانوار اصلا در جریان این طرح نبوده اند.
بخصوص خانوارهای کارگر و روستایی و شغل آزاد که درآمد کمی دارند.

2-برای اعتراض گذاشتن افراد نباید از واژه های تهدید آمیز استفاده شود.این خلاف اصول اخلاقی و حتی اصول دادرسی در قوه قضاییه است.
این کار وزارت رفاه مثل این است که به معترض در دادگاه تجدیدنظر بگویند اگر اعتراض شما به نتیجه نرسید باید جریمه بدید.یا دانشجو وقتی اعتراض به نمرات خود داشته باشد بگویند اگر اعتراض شما نتیجه نداد از نمره قبلی ات کم میشود.
سریعتر سازمان بازرسی کل کشور با این موضوع برخورد کند.
بخاطر تعدادی معترض دروغین که بقیه معترضان نباید بازخواست و تهدید شوند.

3-اطلاع رسانی بیشتری در صدا و سیما و رسانه ها توسط مسئولان صورت گیرد.خانوارهای زیادی مشکل مالی دارند و متاسفانه اخبار صدا و سیما را متناوب نگاه نمیکنند و متاسفانه خبردار نمیشوند.

4-کاش ثبت نام دوباره برای افراد بی خبر از مرحله سابق از طریق موبایل با کد 6369 همزمان با طرح های دیگر آغاز میشد تا زودتر مردم به یارانه معیشت برسند.این یارانه معیشت برای میلیونها خانوار لازم است.

5-دولت میگوید 60 میلیون نفر را یارانه معیشت داده.اما دروغ است.شاید حداکثر 20 تا 25 میلیون نفر را داده باشد که اکثر آنان کمیته امداد و بهزیستی و زنان سرپرست خانوار و روستاییان و عشایر و تا حدودی کارگران باشند.
اما به دوستان وزارت رفاه و رسانه ها میگویم سریعتر پیگیر ثبت نام دوباره افراد باشند و ثبت نام جدید را آغاز کنید چون خیلی ها در جریان ثبت نام قبلی نبودند و کاری کنید افراد زیر پوشش یارانه معیشت به 40 میلیون نفر برسانید.چون افرادی زیر پوشش بیمه ها و نهادهای حمایتی نیستند و ماشین هم ندارند و مستاجر هستند و یا بیمار دارند و درآمدی هم ندارند و اطلاعی از ثبت نام ها ندارند باید فکری بحال این افراد کرد و اجازه نابودی این خانواده ها را نداد.
آخرین اخبار