دانش آموزان خاتم در اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این شهرستان با پخت غذای سنتی قورمه آشنا شدند.

عباس قدیریان، رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خاتم در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ،با اشاره به اینکا قورمه یکی از غذا‌های محلی این شهرستان شناخته می‌شود، گفت: به منظور معرفی غذا‌های بومی و محلی شهرستان مراسم دورهمی قورمه پزان دانش آموزان در اداره میراث فرهنگی برگزار شد.

او با بیان اینکه قورمه به دلیل غنی بودن در فصل زمستان پخت می‌شود، افزود: ترویج پخت غذا‌های سنتی در مدارس علاوه بر ایجاد نشاط و شادابی در بین دانش آموزان باعث معرفی غذا‌های بومی و محلی می‌شود.

قدیریان ادامه داد: اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خاتم برنامه دارد غذا‌های محلی شهرستان از جمله غذای قورمه را به ثبت ملی برساند.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.