به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بادمجان بین سبزیجات آنقدر محبوب است که میتوان غذاهای زیادی با آن درست کرد و طعم ویژهای را به آن غذا داد. بادمجان شکمپر هم یکی از این غذاهاست که علاوه بر طعم فوقالعادهای که دارد، غذای متفاوتی است و میتواند پای ثابت وعدههای غذاییمان باشد.
مواد لازم:
بادمجان: ۴ الی ۵ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
رب گوجه: ۳ قاشق غذاخوری
ترخون خشک شده: ۲ قاشق مرباخوری
آبغوره: به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم
بیشتربخوانید: ۱۲ ترفند جالب آشپزی که احتمالاً چیزی از آنها نشنیده اید
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا بادمجانها را به صورت طولی برش دهید و سپس سرخ کنید.
۲. سپس پیاز را خرد و سرخ کنید، زردچوبه و رب را با آن مخلوط کنید و این مایه را به دو قسمت جدا کنید.
۳. در ادامه گوشت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و ترخون میزنیم.
۴. برای تهیه سس، گوجهفرنگیها را مخلوط میکنیم و با پیاز و رب گوجهفرنگی ترکیب میکنیم.
۵. مایه گوشت را با بادمجان پر میکنیم.
۶. بادمجانهای پر شده را داخل سس قرار دهید و بگذارید با شعله کم کمی مزهدار شود.
منبع: ایلنا
انتهای پیام/