سیدمهرداد میرسالاری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامهرمز در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص فرآوری محصولات زراعی گفت: کارگاه ۲ دوره ۳ روزه آموزش فرآوری محصولات زراعی و باغی در شهرستان رامهرمز برگزار شد.
او در ادامه ضمن بیان مطالب ارائه شده افزود: در این ۲ دوره که یک دوره در روستای رستم آباد و یک دوره در محل مدیریت جهاد کشاورزان برگزار گردید.
میرسالاری با اشاره به حضور زنان روستایی در این کارگاه آموزشی تصریح کرد: ۴۵ نفر از زنان روستایی آموزشهای لازم در خصوص فرآوری و نگهداری محصولات غذایی، نکات مهم تهیه محصولات کشاورزی، کاهش سموم و کودهای شیمیایی، افزایش کیفیت محصولات، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و ... آموزش داده شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامهرمز در پایان گفت: سطح زیر کشت اراضی محصولاتی نظیر گندم، جو، کلزا، سبزی و صیفی، نباتات علوفه ای و ذرت علوفه ای در حال افزایش است.
افزایش ضریب خوداتکایی تولید روغن جز اولویت های اصلی وزارت جهاد کشاورزی است.
انتهای پیام/م