به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، شکری معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه در نشست مشترک اعضا شورای اسلامی شهر و شهرداری مراغه با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت بیمارستانها و مراکز درمانی مراغه به ۱۰۰ درصد رسیده گفت: این مراکز نیاز مبرمی به توسعه فضاها و تختهای بیمارستانی دارند.
شکری با تاکید بر لزوم تعامل بین دستگاههای خدمات رسان در راستای تحقق مطالبات مردمی افزود: این همکاریها و تعامل ها، زمینه ساز توسعه زیرساختهای شهری است.
او بر برنامه ریزی مناسب برای رفع دغدغهها و نیز اجرای طرحهای عمرانی از جمله در حوزه درمان تاکید کرد و گفت: تامین زمین مناسب برای احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی به عنوان یکی از طرحهای بزرگ درمانی در این شهرستان با همکاری شهرداری در حال انجام است که باید تسریع شود.
شکری افزود: همچنین تامین زمین برای احداث خانه بازنشستگان، شفاف سازی در زمینه پرداخت سهم پنج درصدی آموزش و پرورش و نیم درصدی کتابخانههای عمومی از جمله مواردی است که باید از سوی شورای اسلامی شهر و شهرداری مورد توجه قرار گیرد.
احمدی شهردار مراغه نیز در این نشست گفت: در راستای تامین زمین برای احداث بیمارستان، تاکنون بیش از ۵.۵ هکتار تملک شده و به زودی به صورت تهاتری در اختیار دانشکده علوم پزشکی این شهرستان قرار خواهد گرفت.
احمدی با اشاره به پرداخت مستمر سهم آموزش و پرورش از عوارض شهری افزود: پرداخت این سهم به صورت مکانیزه در حال انجام بوده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
او گفت: همچنین از بابت سهم نیم درصدی نهاد کتابخانه تا سال ۹۶، حدود ۱.۱ میلیارد تومان از سوی شهرداری مراغه پرداخت شده است.
احمدی افزود: مطالبه باقی مانده از سهم نیم درصدی کتابخانههای عممومی به زودی به این نهاد پرداخت خواهد شد.
او افزود: شهرداری مراغه در راستای توسعه زیرساختهای عمرانی شهر، با وجود مطالبه ۶۶ میلیارد تومانی از ادارات، از ابتدای سال تاکنون ۲۱ میلیارد تومان برای اجرای طرحهای عمرانی هزینه کرده است.
باستانی عضو شورای اسلامی شهر مراغه نیز با انتقاد از سنگ اندازی برخی سمنها در راستای اجرای طرحهای عمران شهری گفت: متاسفانه برخی مدعیان فرهنگی، در مسیر توسعه و سرمایه گذاری شهری موانع اساسی ایجاد میکنند.
باستانی افزود: تملک زمین بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی و رفع مشکلات شهری از رسالتهای شهرداری و شورای اسلامی شهر است.
وجود بیمارستانهای شهید بهشتی، امیرالمومنین و سینا با مجموع ۳۳۴ تخت بیمارستانی، مراغه را به قطب خدمات درمانی در جنوب آذربایجان شرقی تبدیل کرده است.
انتهای پیام/ک