فرزانه باقرزاده،رئیس انجمن تغذیه استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت:کم خونی (آنمی) یک اختلال جدی است که بر شمارش گلبولهای قرمز خون تاثیر میگذارد.
او افزود: افت انرژی ناشی از کم خونی با گذشت زمان میتواند خطرات جدی را برای سلامت بدن داشته باشد.
باقرزاده گفت: برای درمان کم خونی گوشت گاو، گوسفند، بوقلمون، صدف چروک، صدف دو کفه ای، مرغ ،صدف سیاه به افراد مبتلا به کم خونی توصیه می شود.
رئیس انجمن تغذیه استان افزود:از منابع غذایی غیرگوشتی و غذای دریایی حاوی آهن یا ویتامین B۱۲ نیز میتوان به اسفناج،چغندر سوئیسی ،دانه های کدو تنبل ،بروکلی اشاره کرد.
باقرزاده گفت:بیماران مبتلا به کم خونی باید مراقب میزان مصرف کلسیم، کافئین، حبوبات و غلات نیز باشند چرا که مصرف تمام این خوراکی ها می توانند اثری منفی بر جذب آهن داشته باشند.
رئیس انجمن تغذیه استان افزود: شایع ترین علائم کم خونی، سرگیجه، تپش قلب، پوست زرد رنگ و سردردهای منظم است.
انتهای پیام/ ر