به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، شهرام منتصری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس بیان کرد: عملیات بیابان زدایی در استان فارس از سال ۶۷ با کاشت گیاهان بیابانی آغاز، ولی به صورت علمی ازسال ۷۳ شروع شد و این طرحها در قالب ۱۷ طرح و در مساحتی حدود ۶۵۰ هزار هکتار اجرا شده است.
او، تصریح کرد: در استان فارس تاکنون ۲۰ منطقه حساس و ۹ منطقه بحرانی فرسایش بادی شناسایی شده که مساحتی حدود ۸۷۰ هزار هکتار را شامل میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس ادامه داد: در راستای طرح مبارزه با بیابان زدایی در استان فارس امسال ۳۰ هزار اصله نهال بیابانی ٬اجرای عملیات مراقبت از درختان سالهای قبل ٬طرح ترسیب کربن و عملیات قرق و مدیریت چرا در شهرستانهای مستعد فرسایش را در دست اجرا است.
منتصری افزود: شهرستانهای نی ریز٬ زرین دشت٬ لامرد٬ لارستان٬ خنج ٬مهر و فراشبند از مناطقی هستند که بیشترین فرسایش در آنها اتفاق افتاده و خشکسالیهای اخیر باعث تشدید فرسایش درمناطق مستعد فرسایش شده است.
او، میزان اعتبار لازم برای مقابله با فرسایش بادی در استان فارس را ۵ میلیارد و ۳۲ میلیون تومان دانست و اضافه کرد: درحال حاضر برای اجرای این طرح ۱ میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته است.
منبع: مهر
انتهای پیام/ت