فرزانه باقر زاده ، رئیس انجمن تغذیه استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازالبرز، گفت:خوردن انواع سبزیجات مثل: سیر، پیاز، زنجبیل، آب، فلفل، سبزیجات، زردچوبه، انار، سیب،انگور، حبوبات، هویج، پرتقال، کدو حلوایی وفلفل دلمه برای داشتن ریه سالم توصیه می شود.
فرزانه باقر زاده افزود: بیماران مبتلا به انسداد مزمن ریه باید از مصرف گوشت های فرآوری شده، غذاهای پرنمک، محصولات لبنی، سبزیجات ، و غذاهای سرخ شده پرهیز کنند.
او گفت: غذای پر چرب ریسکابتلا به سرطان ریه را افزایش میدهد اما مصرف میوه به کاهش این این خطرات کمک میکند.
رئیس انجمن تغذیه البرز افزود:خوردن غذاهای سالم همراه با ورزش هر دو به حفظ سلامت پاکیزگی و عدم کارکرد زیاد ریه کمک می کند.
باقرزاده گفت:غذاهای تازه و خام بهترین راه برای به دست آوردن آنزیم ها ، ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هایی هستند که باعث راحت تر شدن تنفس می شوند.
او در ادامه افزود: ورزش کردن در هوای سالم نیز در حفظ سلامت ریه نقش بسزایی دارد.
انتهای پیام / ر . م