به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حمیدرضا دانش معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه بیش از هفت هزار و ۵۰۰ تن قارچ خوراکی در این استان تولید و روانه بازار مصرف میشود
او افزود: از این میزان، یکهزار و ۵۰۰ تن قارچ در بخش خانگی و شش هزار تن در بخش صنعتی تولید میشود.
دانش اضافه کرد: ۱۸۲ واحد تولیدی قارچ خوراکی در چهارمحال و بختیاری فعال است.
او ادامه داد: بیشترین میزان قارچ در شهرستانهای بروجن و فارسان تولید میگردد.
دانش گفت: قارچ خوراکی دکمهای از مهمترین محصولات تولیدی در این استان است.
انتهای پیام/ن