کلنگ احداث مدرسه عشایری در گتوند به زمین زده شد

مدیر آموزش و پرورش عشایر خوزستان گفت: بعد از ظهر امروز، آیین کلنگ زنی دبستان ۳ کلاسه روستای عشایری میان پیلان شهرستان گتوند برگزار شد.

حمید قنبری مدیر آموزش و پرورش عشایر خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، ضمن درود بر روح پرفتوح سردار شهید قاسم سلیمانی و تسلیت به خانواده جان باختگان حادثه سقوط هواپیما گفت: اقدام جسورانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سیلی محکمی بر پیکر آمریکا و استکبار جهانی بود و نشان داد که هیچ کشوری در جایگاهی قرار ندارد که بتواند چشم طمع به مملکت و سرداران ایران اسلامی داشته باشد.

او افزود: آموزش و پرورش عشایر خوزستان داری ۷۰۳ مدرسه در ۱۴ منطقه عشایری است و درخواست‌های زیادی برای تاسیس مدرسه جدید در روستا‌های فاقد مدرسه در هر ۳ مقطع برای ما ارسال می‌شود، اما چیزی که اهمیت دارد تامین سرپناه ایمن برای برگزاری کلاس درس است.

کلنگ احداث مدرسه عشایری در گتوند به زمین زده شد

قنبری اظهار داشت: تامین سرپناه برای همه به تنهایی از عهده ما خارج است، برای خروج از این برون رفت به خصوص گذر تحصیلی از ابتدایی به متوسطه اول و دوم نیازمند ورود مردم و خیرین و سرمایه گذاری در آموزش و پرورش هستیم، چرا که آبادانی و توسعه با سرمایه گذاری در آموزش و پرورش رایطه مستقیم دارد.

این مقام مسئول ضمن تقدیر و تشکر از مردم میان پیلان جهت اهدای زمین بیان کرد: آبادانی آموزش و پرورش محور توسعه است و منطقه‌ای که دنبال توسعه باشید باید در آموزش و پرورش سرمایه گذاری کند و در این صورت است که فضائل اخلاقی و انسانی رشد می‌کند و تلاش جهت رفع محرومیت آغاز می‌شود.

کلنگ احداث مدرسه عشایری در گتوند به زمین زده شد

او اذعان داشت: به همت خیرین مردم عزیز میان پیلان و برای رفع دغدغه دانش آموزانی که برای ادامه تحصیل خود باید به روستا‌های مجاور بروند مدرسه ۳ کلاسه‌ این روستا امروز کلنگ زنی شد.

حمید قنبری ادامه داد: پیش بینی شده است است این مدرسه ۳ کلاسه با هزینه‌ای بالغ بر ۳ میلیارد ریال با همکاری مشترک خیرین و اداره کل نوسازی مدارس در مهر ماه سال آینده به بهره برداری برسد و دانش آموزان در دو شیفت صبح و عصر و در دو مطقع ابتدایی و متوسطه اول به تحصیل خود ادامه دهند.

کلنگ احداث مدرسه عشایری در گتوند به زمین زده شد

او بیان داشت: هدف از احداث این مدرسه در میان پیلان جلوگیری از ترک تحصیل کردن دانش آموزان منطقه است که تا پیش از این به خاطر مشکلات ایاب و ذهاب از رفتن به روستا‌های مجاور منصرف شده و از تحصیل بازمانده اند؛ امید است که با برنامه ریزی‌هایی که انجام شده است میزان پوشش تحصیلی متوسطه اول و دوم در عشایر همانند دوره ابتدایی نیز به ۱۰۰ درصد برد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.