به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه با اشاره به فرصت مطلوب رویداد گردشگری ۲۰۲۰ برای معرفی هرچه بیشتر جاذبههای گردشگری استان گفت : حدود ۱۰ ماه برای انجام برگزاری هرچه بهتر این رویداد و بهره مندی از مزایای آن فرصت داریم که فرصت بسیار محدودی است.
او گفت : در این فرصت اندک باید تمام دستگاههای استان تلاش کنند تا این رویداد را از درون استان به سطح کشور و سطح وزاتخانهها کشانده و به عنوان یک پروژه ملی آن را مطرح کنند.
بازوند گفت : مدیران ملی باید درگیر برگزاری این رویداد شوند و این وظیفه دستگاه هاست که این ارتباط را با وزارتخانهها برقرار کنند.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر سوق دادن کارهای پژوهشی به سمت رفع مشکلات اجتماعی و فرهنگی گفت: متاسفانه همه ما از زیرپوست شهر غافلیم و کمتر به وضعیت اجتماعی و فرهنگی زیر پوست جامعه پرداخته ایم.
او گفت: اینکه بخواهیم هزینه کنیم و کار پژوهشی انجام دهیم که کجا برای پسماند زباله بهتر است در جای خود خوب است، اما چندان کار پژوهشی دشواری نیست و بهتر است به جای این موارد هزینههای پژوهشی را صرف مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه کنیم.
او به گسلهای اجتماعی موجود در جامعه اشاره کرد وافزود: در مواقع بحران این گسلها فعال شده و به راحتی تبدیل به مسائل امنیتی میشود، پس از هم اکنون باید در خصوص رفع این گسلها کارهای پژوهشی صورت گیرد.
بازوند افزود: ضرورت دارد اعتبارات پژوهشی به جای کارهای غیر مهم به سمت رفع مشکلات حوزه اجتماعی و سیاسی پیش رود.
استاندار کرمانشاه سهیه بندی کارهای پژوهشی را درحوزههای مختلف فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و... نیز اقدام اشتباهی دانست و گفت: اولویتها باید در انجام کارهای پژوهشی ملاک باشد و در حال حاضر که مسائل اجتماعی و فرهنگی اولویت کار است باید پژوهشها به این سمت هدایت شوند.
حبیب الله وفایی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه با اشاره به میزبانی کرمانشاه در رویداد گردشگری روستایی ۲۰۲۰ گفت: در همین راستا حدود ۷۰ تا ۷۳ روستا به عنوان روستاهای هدف گردشگری این رویداد انتخاب شدند.
او افزود: همه دستگاهها باید در برگزاری این رویداد مشارکت داشته باشند و شرح وظایف و برنامه ریزیها در این زمینه تهیه شده که باید همه نظر داده و در جلسات بعدی به تصویب برسد .
انتهای پیام/د