به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، راتاتوی یکی از غذاهای محلی شهر نیس و ناحیه پرووانس کشور فرانسه است که تنها با استفاده از سبزیجات درست می شود. راتاتوی سنتی ترکیبی از کدو، بادمجان، گوجه فرنگی و پیاز است. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم:
برای ۸ – ۶ نفر
بادمجان حلقهای خرد کرده ۲ عدد متوسط
کدوی حلقهای خرد کرده ۲ عدد متوسط
گوجهفرنگی حلقهای خرد کرده ۴ عدد متوسط
پیاز حلقهای خرد کرده ۲ عدد متوسط
روغن به میزان لازم
سس تند ۱ قاشق چایخوری
آب گوجهفرنگی یک و نیم پیمانه (۳۷۵ میلیلیتر)
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر له کرده ۲ حبه
ریحان خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
روشتهیه:
بادمجان، کدو، گوجهفرنگی و پیاز را جداگانه قدری در روغن تفت دهید. آنگاه در ظرف مناسبی به صورت لایهلایه روی هم قرار دهید. سپس سس تند، آب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت به جوش آورید.
حالا ریحان را بیفزائید و ترکیب کنید. اینک سس فراهم کرده را روی سبزیجات بریزید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
منبع :بیتوته
انتهای پیام/