بیشترین میزان مصرف ماهی در استان کردستان را ماهیان گرم آبی تشکیل می‌دهند که از منابع آبی استان صید می‌شود .

تولید بیش از 10هزار اتن ماهی در کردستانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،مدیر شیلات و امور آبزیان کردستان میگوید ۶ تعاونی صیادی در استان سالانه با صید ۶ هزار تن ماهی بخشی از مصرف غذایی مردم را تامین می‌کنند .

به گفته حسین پور، ۵ تعاونی آبزی پروری در کردستان هم ماهی را به صورت روزانه صید و روانه بازار می‌کند .

او افزود :پارسال بیش از ۹ هزار و ۷۲۵ تن ماهی در کردستان تولید شد که این رقم امسال به بیش از ۱۰ هزار تن خواهد رسید.

مدیر شیلات وامور ابزیان کردستان افزود :۲۵۶ مزرعه پرورش ماهیان سردآبی در قالب ۳ مجتمع و ۱۳۰ مزرعه خرد هم سالانه ۴ هزار تن ماهی را روانه بازار مصرف می‌کنند.

حسین پور اظهار کرد :مصرف ماهی که سرشار ازویتامین‌ها، پروتین وچربی‌های غیر اشباع امگا ۳ است از بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان پیشگیری می‌کند .

سال گذشته مصرف سرانه ماهی در استان ۵ و ۹ دهم درصد بود که امسال این رقم به ۶ و ۱ دهم درصد افزایش رسیده است
میانگین سالانه مصرف ماهی در کشور ۱۱ کیلوگرم و در جهان ۲۱ کیلوگرم است .

انتهای پیام /ف

برچسب ها: مصرف ماهی ، ماهیگری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.