فرزانه باقر زاده، رئیس انجمن تغذیه استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت:مادران در دوران شیردهی باید کالری بیشتری دریافت کنند تا بتوانند شیر کافی برای کودک فراهم کنند.
رئیس انجمن تغذیه استان افزود: سه وعده غذای اصلی باید با دو میان وعده مغذی همراه باشد تا علاوه بر کالری، تمام ریزمغذیهای مورد نیاز مادر تأمین شود.
او گفت:نیاز مادران به کالری، املاح معدنی و ویتامین در دوران شیردهی متفاوت از دوران بارداری است، با داشتن یک رژیم غذایی متعادل و سالم در دوره شیردهی شامل گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، حبوبات و شیر گاو، علاوه بر پروتئین موادی مانند، ویتامین D، کلسیم، امگا۳ و امگا۶ به بدن مادر میرسد.
باقر زاده افزود: ۲۱ مواد غذایی که برای افزایش شیر در رژیم غذایی موثر است شامل شوربای جو ،دانه رازیانه،دانه شنبلیله،اسفناج ،برگ چغندر،سیر،دانه کنجدسیاه،هویج،آب،آب میوه،ماهی سالمون،دانه زیره سبز،برگ ریحان،برگ شوید،کدو سبز،سیب زمینی شیرین،بادام،نخود،شیر گاو،روغن زیتون،زرد آلو است.
رئیس انجمن تغذیه استان گفت: سیبزمینی، حبوبات، انبه و موز خام ، آویشن، جعفری، برگ نعناع و کلم هم تأثیر منفی در تولید شیر مادر دارند.
او افزود: اگر رژیم گیاهخواری دارید از مکملهای حاوی موادمغذی استفاده کنید تا مطمئن شوید که خودتان و کودکان از ویتامینها و موادمعدنی ضروری بینصیب نماندید.
انتهای پیام / ر