به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سید محمدجواد ابطحی، با اشاره به نگرشهایی که سعی دارند سپاه پاسداران را در جریان خطای انسانی تخریب کنند، اظهار کرد: در جرمشناسی و حقوق جزا برای یافتن متهم جنایت عنوان میکنند باید ببینیم چه کسی از اتفاق افتاده سود میبرد.
وی با تصریح اینکه باید ببینیم چه کسانی از حادثه سقوط هواپیما سود میبرند، گفت: شواهد و قرائن نشان میدهد جنگ الکترونیکی سبب وقوع حادثه و موجب شده اپراتور اشتباه کند؛ بنابراین از این جهت باید از مردم و خانوادههای حادثه دیدگان عذرخواهی کرد.
نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: سید مهران ابطحی از اقوام نزدیک من بود که در این هواپیما به شهادت رسید و متأسفانه دو نفر از اهالی شهرستان خمینی شهر را در این هواپیما داشتیم، اما باید بدانیم این آمریکاییها هستند که فضا را برای وقوع چنین حوادثی ناامن کردند، آنان بودند که سلیمانی عزیز ما را شهید کردند و ما مجبور شدیم برای جلوگیری از تجاوز مجدد آنان فضا را مدیریت کنیم.
ابطحی با بیان اینکه ابعاد حادثه باید بررسی و از تکرار آن جلوگیری شود، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با مردم قم بر عنصر دشمن شناسی تأکید کردند و معتقدم بعضی کسانی که دستشان به تریبونها میرسد و حتی مجامع دانشگاهی باید حواسشان جمع باشد. دشمن مشاهده کرد مردم پس از ۴۰ سال به رغم تمام فشارها هنوز در صحنه هستند و لذا خواستند این وحدت را از بین ببرند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه سرلشکر سلامی در جلسه غیرعلنی با نمایندگان توضیحاتی را ارائه داد، خاطرنشان کرد: بررسی چنین پروندههایی در ایکائو حداقل سه ماه زمان میبرد، اما سپاه وقتی شنید که سقوط هواپیما مشکوک است، سریعاً بررسی و ظرف ۴۸ ساعت بیانیه صادر کرد.
وی گفت: اگر خدای ناکرده کسی در کشور میخواست موضوع را از مردم پنهان کند، میتوانست صحنه را تغییر دهد و کارشناسان معتقدند فضا به گونهای بود که میتوانستند قضیه را انکار کنند، اما سپاه صادقانه موضوع را با مردم در میان گذاشت.
ابطحی بیان کرد: سپاه عنوان میکند ما نمیتوانستیم دستور دهیم که هواپیمایی بلند نشود و دولت در آن زمان تصمیمگیرنده بود، بنابراین تذکری خطاب به رئیس جمهور تنظیم کردم که در صحن مجلس قرائت میشود.
گفتنی است؛ سردار حاجیزاده دیروز در نشست خبری سقوط هواپیمای اوکراینی تاکید کرده بود که «با توجه با اطلاعاتی که به اپراتور داده بودند که شرایط جنگی است و موشک کروز شلیک شده، او این هواپیما را کروز تشخیص داده؛ او موظف بوده تماس بگیرد و تأییدیه بگیرد و خبط اپراتور هم از همین نقطه است، منتها در آن شرایط گویا شبکه ارتباطی او با اختلال مواجه شده بود و ۱۰ ثانیه فرصت داشته که تصمیم بگیرد که بزند و میتوانسته نزند و در این شرایط این تصمیم بد را میگیرد».
منبع: آنا
انتهای پیام/