به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سمیه احمدی کارشناس مسئول مدیریت غذا شبکه بهداشت و درمان زرقان گفت: یک واحد غیرمجاز تولید انواع ترشی از سوی کارشناسان مدیریت غذا در این شهرستان شناسایی و پس از طی مراحل قضایی لازم، مقدار تقریبی ۲۰ تن انواع ترشی غیر قابل مصرف که در شرایط بسیار نامناسب بهداشتی تهیه شده بود، معدوم و پرونده برای رسیدگی به تخلف انجام شده به دادگاه زرقان ارجاع شد.
او، بیان کرد: یکی از برنامههای عملیاتی مدیریت غذا، برخورد با واحدهای متخلف و غیرمجاز تولیدکننده مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی است تا پس از شناسایی، اقدام قانونی لازم در سریعترین زمان انجام شود.
احمدی تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه واحد غیرمجاز و غیر بهداشتی به واحد مدیریت غذا در شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان اطلاع دهند.
انتهای پیام/ت