فرزانه باقر زاده، رئیس انجمن تغذیه استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت :بروز افسردگی در افراد مختلف، متفاوت و هر فردی با هر سنی و در هر موقعیتی میتواند دچار افسردگی شود.
رئیس انجمن تغذیه استان افزود: از جمله عوامل ایجاد افسردگی ، کمبود مواد مغذی یا دریافت بیش از حد آنها، داروها، کافئین، (قهوه)، نیکوتین (سیگار)، قند خون پایین، عدم تعادل هورمونی بدن و آلرژی است.
او گفت: برای این افراد در وعده صبحانه، مصرف شیر تازه با شیره انگور، شیر تازه با شکر، سمنو، تخممرغ عسلی با نعنا یا دارچین، زرده تخممرغ با روغن بادام شیرین و حریره مغز گندم توصیه می شود.
باقرزاده افزود: افراد مبتلا به افسردگی و اضطراب بهتر است در وعده ناهار و شام، فرنی با آرد برنج، شیر، شکر، هل و گلاب، نخودآب، زرشکپلو با مرغ و زعفران و خلال پسته، آش اسفناج با کدو، آش ماش با کدو ، کدو با ماهی، کباب گوسفندی و ماهی تازه مصرف کنند.
انتهای پیام/ن