جشنواره خوشمزه‌های پاییزی (خوارک و کباب) با حضور مقامات مسئول و تولیدکنندگان بهترین آشپزان مناطق مختلف کشور در بوستان گفتگو آغاز به کار کرد

برگزاری جشنواره غذایی در حمایت از تولیدکنندگان ایرانیبه گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید ناظم دلیگانی دبیر اولین جشنواره خوشمزه‌های پاییزی (خوراک وکباب) در جمع خبرنگاران از آغاز جشنواره خوشمزه های پاییزی ( خوارک و کباب) با حضور مقامات مسئول و تولیدکنندگان بهترین آشپزان مناطق مختلف کشور خبر داد وگفت:  این جشنواره با حضور ۴۲ غرفه در تاریخ ۲۰ تا ۲۷ دی ماه  از  ساعت ۱۱ تا ۲۲ با هدف حمایت از تولیدکنندگان داخلی در بوستان گفتگو آغاز به کار کرد.

 ناظم دلیگانی درباره هدف از برگزاری این جشنواره گفت:  هدف ما از برگزاری چنین جشنواره های تغییر  عادت وذائقه  مردم به انتخاب سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین خوراک‌ها است.


بیشتر بخوانید:سطح زیر کشت گندم به ۶ میلیون هکتار رسید/ مشکلی در تأمین نهاده‌ها نداریم


او  بیان کرد: باید  مردم سعی کنند با انتخاب مواد غذایی سالم و غذاهای متناسب با طبع و مزاج  روش مناسب تری را برای تغذیه خود انتخاب کنند.

دلیگانی تاکید کرد:  این جشنواره با توجه به جایگزینی هر فصل شگفتانه‌هایی متناسب با هر  فصل در نظر دارند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار