به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علی اکبر لبافی دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی در حاشیه نشست با جمعی از نخبگان پیرامون آسیب شناسی طرح مثلث توسعه اقتصادی، گفت: از این تعداد، ۲۴۳ پروژه و یا کسب و کارهای خرد با پیشبینی اشتغال ۳۰۹۰
فرصت شغلی و حجم کل سرمایه گذاری ۶۶۷۰ میلیارد ریال و تحقق ۹۹۹ فرصت شغلی دائم، فصلی و ... در بخشهای مختلف اعم از کشاورزی، صنعتی، خدماتی، صنایع دستی و خرد و خانگی توسط گروه کارشناسی شش نفره پایش و نظارت نهاد مردمی نیز مورد تایید قرار گرفته اند.
او افزود: ۶۳۸
فعالیت اقتصادی باقیمانده هم در مراحل بررسی شهرستانها و نهاد قرار دارد که بعضا به فرمانداران و معینها عودت داده شده است.
لبافی با بیان اینکه، از مجموع فعالیتهای اقتصادی انجام گرفته، ۵۳ درصد در بخش کشاورزی و دامداری، ۱۵ درصد در بخش صنعتی و ۱۷ درصد در حوزه صنایع دستی و باقیمانده در سایر بخشها قرار دارند، گفت: به لحاظ فراوانی فعالیتهای اقتصادی تایید شده و براساس نوع آنها، ۱۵۶ پروژه کسب و کار فعالیت جدید ایجادی هستند، ۵۶ کسب و کار نیز «تکمیلی» به شمار میآیند یعنی پروژههای نیمه تمام و برزمین ماندهای که توسط معینهای اقتصادی به سامانی رسیده اند. همچنین ۲۷ واحد در بخش توسعهای و ۴ طرح هم در قالب ظرفیت خالی بنگاههای تولیدی و اقتصادی تعریف و اجرا شده اند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی ادامه داد: در بررسی حجم سرمایه گذاری و سرانه اشتغال پیش بینی شده برای هر حوزه مشخص شد که بخش «صنعت»، حدود ۵۱۰ میلیارد ریال
سرمایه گذاری را به خود اختصاص داده است.
او تصریح کرد: سرانه هر فرصت شغلی به طور متوسط در سه بخش اعم از پروژههای بزرگ، متوسط، خرد و خانگی حدود ۲۱۵ میلیون تومان پیش بینی شده که در پروژههای بزرگ حدود ۱۲ میلیارد ریال و در کسب و کارهای خرد، صنایع دستی و خانگی کمتر از ۵ میلیون تومان میباشد.
لبافی بیان کرد: در مجموع تعداد ۱۱۳ حساب سپرده توسعه روستایی نیز توسط ۱۰ معین به ثبت رسیده است که ۷ هزار و ۸۷۶ عضو و سرمایه دو میلیارد و ۶۷۸ میلیون تومانی را شامل میشود. همچنین ۵۹ حساب سپرده توسعه روستایی با دو هزار ۲۶۴ عضو و حجم کل سرمایه ۷۶۱ میلیون تومانی به تایید
گروه کارشناسی نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی رسیده که از محل منابع این صندوق ها، ۱۸۱ پروژه کسب و کار خرد بهرهمند شده اند.
او افزود: علاوه بر موارد ذکر شده، ۱۰۱ فعالیت فرهنگی نیز توسط ۱۲ معین در ۸ شهرستان با هزینه کرد ۱۷۰۲۵ میلیون ریال به انجام رسیده است.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی در پایان بر رصد مستمر عملکرد معینهای اقتصادی و توامان بررسی ابعاد طرح مثلث توسعه اقتصادی با هدف ارتقای ظرفیتهای آن تاکید کرد.
انتهای پیام//ف.ح