به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل در بازدید از تولیدات فرش مددجویان تحت حمایت کمیته امداد گفت: بر اساس تفاهمنامه کمیته امداد با معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، تولیدات فرش، گلیم و صنایعدستی مددجویان و تولیدکنندگان و بافندگان صنایع دستی مناطق محروم استان اردبیل، به صورت تضمینی به فروش میرسد.
او با اشاره به اینکه کمیته امداد با برگزاری کارگاههای آموزشی، ارائه تسهیلات خوداشتغالی و نظارت بر اجرای طرحهای خودکفایی گامهای بسیار موثری برای توانمندسازی مددجویان برداشته است، بیان کرد: همواره یکی از مهمترین مسائل مددجویان بازاریابی و فروش محصولات بود که با همکاری مجتمع اقتصادی و شرکت صنعتآفرینان کمیته امداد این مشکل نیز برطرف شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه از طریق این تفاهمنامه مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل به سادگی میتوانند فرش، گلیم و تولیدات صنایع دستی خود را به فروش برسانند، افزود: در زمینه صادرات محصولات هم برنامههای مختلفی مدنظر قرار دارد که از این طریق خواهیم توانست در کنار تولید کیفی، از نظر کمی نیز شاهد فعالیتهای گستردهتر باشیم.
دشتی با اشاره به اینکه یکی از اهداف مهم این تفاهمنامه کمک به اشتغال و ایجاد درآمد پایدار برای مددجویان تحت حمایت است، گفت: همچنین از این طریق بستری برای عرضه و فروش محصولات تولیدی خانوار تحت حمایت فراهم میشود که میتوانند فرش، گلیم، جاجیم، تابلوفرش و سایر محصولات تولیدی خود را عرضه کنند.
او با بیان اینکه قالیبافان تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل در ۹ ماهه امسال بیش از ۵ هزار مترمربع فرش، تابلو، گلیم و جاجیم بافتهاند، افزود: محصولات تولیدی مددجویان بیش از ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان ارزشگذاری شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه اجرای طرح صنایع دستی توسط مددجویان تحت حمایت، به خصوص زنان سرپرست خانوار موفقیتهای چشمگیری را به دنبال داشته که با ارائه آموزشهای فنی و تخصصی درصدد توانمندسازی آنها هستیم، بیان کرد: خانوار تحت حمایت با اجرای طرحهای قالیبافی، فرشبافی و جاجیم، علاوه بر رفع بخش مهمی از مشکلات اساسی زندگی خود، میکوشند این هنر و فرهنگ بومی را نیز حفظ کنند.
دشتی با بیان اینکه قالیبافی یکی از مهمترین طرحهای اشتغال این نهاد محسوب میشود، گفت: توسعه مشاغل خانگی، علاوه بر درآمدزایی برای مددجویان تحت حمایت موجب میشود تا آنها در کنار اعضای خانوار خود به کار مشغول شوند.
او افزود: در قالب تفاهمنامه، تولیدات مددجویان و روستاییان ساکن در مناطق محروم با ضریب محرومیت ۷، ۸ و ۹ در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/ح