به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اکنون دستِ کم یک هزار حرفه مهارتی در بخشهای صنعت، خدمات فنی، گردشگری، آی تی، آی سی تی و مشاغل خانگی در۵۴ مرکز آموزش فنی و حرفهای و بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ آموزشگاه بخش خصوصی استان اصفهان ارائه میشود.
آرش اخوان مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان در این خصوص بیان داشت: براساس ارزیابیهای صورت گرفته حدود ۷۰ درصد افرادی که آموزشهای مهارتی را در مراکز فنی و حرفهای فرا گرفتند جذب بازار کار شدهاند.
او اظهار داشت: از سویی اجرای نظام آموزش ۲ گانه مهارتها، یکی از روشهای کارآمد برای ضمانت اشتغال پایدار است که خود در تشویق و ترغیب جوانان جویای کار به فراگیری آموزشهای مهارتی نقش داشته است.
اخوان افزود: جوانان پس از پایان تحصیل، تمایل به ورود به بازار کار و یادگیری شغل موردنظر خود دارند که این نظام آموزش شغلی، امکان پرورش استعداد و پیشرفت آینده شغلی فرد جویای کار را در شغل مورد علاقه او فراهم میآورد.
او بیان داشت: این نظام آموزشی تقاضا محور است و افراد جویای کار پس از یافتن شغل مربوطه، میتوانند آموزشهای لازم را فرا گیرند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان افزود: در نظام آموزش ۲ گانه ۳۰ درصد کل دوره آموزش در مجموعه کارگاهی و ۷۰ درصد آن در محیط کار واقعی صورت میگیرد و فرد خارج شده از این نظام یک نیروی ماهر و متخصص است.
او با اشاره به اینکه سال گذشته آموزشهای ۲ گانه با صنف خودروهای سبک آغاز شد گفت: امسال با صنوف خودروهای سنگین، پیرایش مردانه و زنانه، کافیشاپها و رستورانها، موبایل، گیاهان دارویی و نساجی در رابطه با نظام آموزش ۲ گانه وارد ارتباط شدهایم.
او یادآوری کرد: امسال ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت در قالب ۱۰ هزار و ۲۰۳ دوره آموزشی در آموزشگاههای فنی و حرفهای استان ارائه شده است.
اخوان این آموزشها را در بخشهای خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی در ۴۰ رشته آموزشی از قبیل امور مالی و بازرگانی، فناوری اطلاعات، مراقبت و زیبایی، طراحی و دوخت، تکنولوژی فرهنگی، عمران و سایر بخشها عنوان کرد.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/م