زرندی گفت: دفتری با عنوان سرمایه گذاری و تامین مالی ایجاد شده و ۷ روش جدید برای تامین مالی بنگاه‌های بزرگ در دستور کار داریم.

۷ روش جدید را برای تامین مالی بنگاه های بزرگبه گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید زرندی معاون طرح و برنامه وزارت صمت در گردهمایی روسای سازمان‌های صمت استان‌ها که با حضور وزیر صمت برگزار شد، بیان کرد: سال ۹۸، را با ۷ محور و ۳۴ پروژه شروع کردیم و سعی شد متناسب با این برنامه ها، برش‌های استانی را لحاظ کنیم.

او با اعلام اینکه در این راستا ۳۴ برنامه را به استان‌ها ابلاغ کردیم، افزود: می‌خواهیم سرمایه گذاران جدید را طوری برنامه ریزی کنیم که واحد‌های راکد و نیمه تعطیل را احیا کنیم و به چرخه تولید برگردانیم.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت در بخش دیگری از سخنانش گفت: هدف گذاری کردیم که امسال به صورت مشترک با دیگر معاونت‌ها ۲هزار واحد صنعتی را احیا کنیم و به دنبال هدایت و افزایش بهره وری سرمایه‌ها به عنوان یک موضوع ویژه هستیم.

زرندی با بیان اینکه در تقویض اختیارات ۲ محور انجام شده است، افزود؛ این محور‌ها شامل تقویض به استان‌ها و تشکل‌ها بوده است که در خصوص استان‌ها در حال جمع بندی نهایی سازی هستیم و سیاست وزارت این است که در این خصوص توجه بیشتری شود.

او با اعلام اینکه در گام اول ۷ محور موضوع در راستای تفویض اختیارات به استان‌ها ابلاغ شده است و در ۱۴ استان از خرداد ماه شروع می‌شود.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت ادامه داد: صدور جواز تاسیس و نحوه طرح پرونده‌ها در ستاد‌های تسهیل، مواردی هستند که گام نخست در همکاری با خانه‌های صمت استان‌ها است.


بیشتر بخوانید: تزریق ۲ هزار میلیارد نقدینگی برای توسعه صادرات/ بخشی از مشوق‌های صادراتی وصول شد


زرندی در بخش بعدی تصریح کرد: احداث و راه اندازی برخی صنایع از جمله فولاد و خودرو باید طبق ارزیابی دقیق و مبتنی بر یک اصول خاصی دنبال شود.

او تصریح کرد: ۹۷۰ شهرک صنعتی داریم که اولویت سرمایه گذاری در این شهرک‌ها است.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت گفت: نگاه به اصناف و صنف و صنعت در برنامه‌های سال اینده در صدر برنامه‌های وزارت صمت است.

زرندی با اعلام اینکه دنبال تامین مالی با روش‌های نوین هستیم، گفت: دفتری با عنوان سرمایه گذاری و تامین مالی ایجاد کرده ایم و هم اکنون ۷ روش جدید را برای تامین مالی بنگاه‌های بزرگ در دستور کار داریم که اقدامات خوبی نیز در این راستا انجام داده ایم.

وی با بیان اینکه برای تامین نقدینگی مورد نیاز واحد‌ها نباید محدود به بانک‌ها باشیم، گفت: ۱۲ استان کم برخوردار و محروم را انتخاب و اولویت پیگیری امورات توسعه‌ای ان‌ها در ۶ محور ویژه در دستور کار قرار دارد که مجموعا ۳۲ طرح در این ۱۲ استان در حال پیگیری است.

انتهای پیام/

برچسب ها: تامین مالی ، نقدینگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار