شاید ندانید که این روز‌ها آشپزی یکی از مهارت‌های پولساز است و آشپز‌های موفق درآمدی نجومی از این هنر خود دارند و با توجه به فضای شغلی قابل توجهی که این حرفه دارد، می‌توان به یاد گرفتن آشپزی به عنوان یک سرمایه‌گذاری نگاه کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  آشپزی یکی از مهم‌ترین و جذاب‌ترین مهارت‌هایی است که هر کسی می‌تواند در طول زندگی خود آن را یاد بگیرد و از تجربه آن لذت ببرد. حتماً برایتان پیش آمده و تجربه‌ی این را داشته اید که غذایی خوشمزه درست کرده باشید و مورد تحسین دوستان و خانواده قرار گرفته باشید و دیده‌اید که این تجربه چه حس خوبی دارد. اما این تنها دلیل مهم بودن و ضروری بودن یاد گرفتن مهارت آشپزی نیست.

 این روز‌ها آشپزی یکی از مهارت‌های پولساز است و آشپز‌های موفق درآمدی نجومی از این هنر خود دارند و با توجه به فضای شغلی قابل توجهی که این حرفه دارد، می‌توان به یاد گرفتن آشپزی به عنوان یک سرمایه‌گذاری نگاه کرد. ایجاد تنوع در سبد غذایی خود و خانواده و سبک زندگی سالمی که می‌توان با تغذیه‌ی سلامت ایجاد کرد، از سایر ویژگی‌های غیر قابل چشم‌پوشی این مهارت به حساب می‌آید.

آموزش آشپزی و شیرینی پزی

هرچند رستوران‌هایی هستند که سلامت مصرف‌کنندگان را در نظر می‌گیرند، اما می‌توان با قاطعیت زیاد تایید کرد که مواد اولیه استفاده شده در اغلب رستوران‌ها و آشپزخانه‌ها، از نوع درجه چندم است.

چربی بالای مواد غذایی، استفاده چندباره از روغن، رنگ‌غذا‌هایی که به جای زعفران به خورد مشتری داده می‌شود و گوشت‌هایی که معلوم نیست از چه منبعی و چگونه با این قیمت ارزان تهیه می‌شوند، همه و همه نشانه‌های ساده این موضوع هستند که استفاده از غذای آماده و رستورانی، سلامت شما را به خطر می‌اندازد.

علاوه بر این نحوه پخت غذا‌ها نیز آنطور که باید با سلامتی و سلیقه مصرف‌کننده هماهنگ نیست و بیشتر سعی در بهینه سازی سرعت آماده شدن غذا دارد. با این اوصاف حتی اگر جنبه‌های شخصی آشپزی و لذت بی‌اندازه آن را نادیده بگیرم، باز هم کفه ترازو به سمت غذای سالم خانگی سنگین‌تر است.

این موضوع حتی در بحث مالی نیز به کمک شما می‌آید و می‌تواند هزینه تهیه غذا را بین ۵۰ تا ۷۰ درصد کاهش دهد. هزینه‌های اضافی که چندان برای اوضاع نابسامان اقتصادی فعلی موجود در جامعه، مناسب نیستند.

از سوی دیگر یک غذای خانگی با بهترین مواد اولیه، ارزان‌تر از تمامی رستوران‌ها و آشپزخانه‌های دور و نزدیک تمام می‌شود و البته سلامت شما را نیز به خطر نمی‌اندازد. استفاده از برنج‌های با کیفیت، روغن‌های گیاهی سالم، پروتئین‌های کم خطر و مواد اولیه تازه، چنان انرژی مضاعفی را در اختیار شما قرار می‌دهد که بدون شک مدت زمان کوتاه آشپزی در منزل را با ارزش‌تر می‌کند.

در روز‌هایی که حتی ابتلا به آنفلوانزا می‌تواند جان شما را به خطر بیندازد، رعایت نکات بهداشتی در هنگام تهیه غذا از همیشه پر اهمیت‌تر است. هرچند باید به این موضوع تاکید کنیم که هستند رستوران‌هایی که سلامت مشتری را مد نظر قرار می‌دهند، اما به طور کلی می‌توان امنیت غذای خانگی را بسیار بالاتر دانست.

هیچ تضمینی وجود ندارد که غذای تهیه شده در کامل‌ترین و دقیق‌ترین سیستم بهداشتی ممکن، آماده شده باشد. آمار بالای ابتلا به باکتری معده در ایران نیز از جمله نشانه‌های عدم رعایت بهداشت در رستوران‌ها و کارخانه‌های تولید مواد غذایی آماده است.

با این اوصاف اگر حتی به موضوع سلامتی بلند مدت خود اهمیت نمی‌دهید، بازهم باید به خاطر مبتلا نشدن به بیماری‌های ویروسی و باکتریایی، به اهمیت مصرف مواد غذایی خانگی، بیشتر دقت کنید.

یک لذت جدید و منحصر به فرد

در فرهنگ قدیمی، آشپزی وظیفه بانوان بود، اما امروزه با اشتغال تمامی افراد خانواده می‌توان وظیفه آشپزی را بین تمامی اعضا تقسیم کرد. البته باید نگاه به آشپزی از یک وظیفه روزانه خارج و به یک لذت جدید از کشف مزه‌ها و موفقیت‌های تازه تبدیل شود.

روز‌هایی تصور کنید که به جای غذا‌های تکراری رستورانی، هر روز با یک دستور غذایی جدید ایرانی و خارجی روبرو باشید. این تغییر می‌تواند آنقدر تاثیرگذار باشد که اعضای همیشه مشغول خانواده را نیز برای یک تجربه شیرین خانوادگی، دور هم جمع کند.

آشپزی خانگی اگر با پشت سر گذاشتن تکرار‌های همیشگی همراه باشد، نه تنها به یک تجربه شیرین فردی تبدیل می‌شود بلکه اعضای خانواده را نیز به هم نزدیک‌تر خواهد کرد.

منبع: برترینها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.