به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رهبر معظم انقلاب اسلامی دو روز پیش در خطبههای نمازجمعه پرشکوه و بهیادماندنی تهران، در هم کوبیدن پایگاه آمریکایی و تشییع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی را «یومالله» خواندند و فرمودند این دو یومالله «از ذهن این مردم نخواهد رفت و روزبهروز انشاءالله زندهتر خواهد شد.»
سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی یک مکتب و یک مدرسه درسآموز
مقام معظم رهبری همچنین فرمودند: ما به شهیدان حاج قاسم سلیمانی و به ابومهدی «به چشم یک فرد نگاه نکنیم؛ به آنها به چشم یک مکتب نگاه کنیم. سردار شهید عزیز ما را با چشم یک مکتب، یک راه، یک مدرسه درسآموز، با این چشم نگاه کنیم آنوقت اهمیت این قضیه روشن خواهد شد.»
بدون تردید، بررسی بینش و منش سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در مقابله با نظام سلطه و بهویژه مبارزه با تروریستهای آمریکایی، همان راه و مدرسهای است که مقام معظم رهبری بر آن اشاره فرمودند. از این رو واکاوی جهانبینی و مختصات فکری شخصیتی که مراسم تشییع او بر اندام اهریمن لرزه افکند، ضرورتی است که باید ماهها و سالها آن را جست و کاوید و در زوایای آن دقیق شد و صدالبته از همین منظر بایستی گفتمان آن سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی را فراروی دولت کنونی و دولتهای آینده قرار داد.
سؤال اساسی آنکه چه شد که دلهای آزادگان دنیا، در غم او سوگوار شد و چنان پدیدهای که رهبر معظم «یومالله» خواندند، در ایران و بسیاری از کشورها حادث شد؟ چه شد که به قول رهبری «نهفقط در ایران، در کشورهای مختلف مردم به روح این شهید بزرگ درود فرستادند و پرچم آمریکا و صهیونیستها را آتش زدند.»؟ چه گفتمانی بود مگر گفتمان جهاد، آمریکاستیزی و مبارزه با استکبار؟ و همین گفتمان بود که باعث شد آمریکاییها در اقدامی بزدلانه، سرشناسترین و قویترین فرمانده مبارزه با تروریسم را به شهادت برسانند.
رهبر معظم انقلاب در پی شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی در پیام تسلیت خود فرمودند: «او نمونه برجستهای از تربیتشدگان اسلام و مکتب امام خمینی (ره) بود، او همه عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید.»
دشمنشناسی و برخورد فعالانه با دشمن
یکی از مختصات نگاه شهید حاج قاسم سلیمانی به آمریکاییها، دشمنشناسی و برخورد فعالانه با دشمن بود؛ یعنی همان چیزی که در مکتب مقاومت امام و رهبری بارها و بارها مورد تأکید قرار گرفته است.
اتفاقاً همین بخش را باید به دولتمردان و متصدیان دستگاه سیاست خارجی کشورمان متذکر شویم چه آنکه دولت تدبیر و امید طی ۶ سال گذشته، با نگاه منفعلانه و خوشبینانه به کدخدا! بخش اعظمی از سرمایه و ظرفیتهای اساسی کشور را بهخاطر همین برجام و برجامهای دیگر بر باد داد.
همین نگاه به غرب بوده که باعث شده است بعد از ۶ سال، نقدینگی سرگردان و مخرب را که یکی از عوامل ایجاد تورم است، به ۴ برابر برسد، تورم در رکوردی شگفتآور به حدود ۵۲ درصد برساند، قیمت خانه و خودرو، ۳۰۰ درصد افزایش یابد و سه برابر شود یا آنکه ضریب جینی (نشانگر شکاف طبقاتی) در سال ۹۷ به رقم ۴۰۹ برسد.
راه و اندیشه حاج قاسم سلیمانی نگاه به داخل و مقابله او با دشمن
اگر راه و اندیشه حاج قاسم سلیمانی- نگاه به داخل و مقابله او با دشمن- در دستور کار دولتمردان قرار میگرفت، شاهد هیچ رانتی مانند رانت ۱۸ میلیارد دلاری یا رانت ۲۸ هزار میلیارد تومانی در بانک سرمایه و صندوق ذخیره ارزی و یا ۳۵۰۰ فیش حقوقی ۲۰ الی ۵۰ میلیون تومانی و صدها مشکل اقتصادی در این کشور نبودیم.
اگر برخی مسئولین در نحوه مدیریت کشور به مکتب حاج قاسم سلیمانی توجه داشتند و خدمت خالصانه و جهاد را سرلوحه کارشان قرار میدادند اینقدر در حوزههای اقتصادی و مدیریتی کشور مصیبت و عقبماندگی نداشتیم.
شهید حاج قاسم سلیمانی بود که در سیل و زلزله، خودش در میدان کمک و فعالیتهای جهادی حاضر شد و به کمک سیلزدگان و زلزلهزدگان شتافت.
این رویکرد را باید به آن وزیر چند هزارمیلیاردی متذکر شد که سال ششم دولت تدبیر و امید، طلبکارانه استعفا داد و با وقاحت تمام اعلام کرد که افتخار میکند حتی یک مسکن هم در این ۶ سال نساخته است!
رجزخوانی سردار دلها در جنگ روایتها
آقای ترامپ قمارباز! ما ملت شهادت هستیم
زمانی که ترامپ رئیسجمهور آمریکا چند ماه بعد از خروج از برجام علیه جمهوری اسلامی به تشدید تهدید و تحریمها روی آورده بود، سپهبد حاج قاسم سلیمانی برای او رجزخوانی کرد و گفت: «ترامپ قمارباز! من حریف تو هستم. شما برای ما خط و نشان میکشید؟ ایران را نمیخواهد، نیروهای مسلح ایران را نمیخواهد؛ من حریف شما هستم؛ نیروی قدس حریف شماست. بدانید هیچ شبی نیست که ما بخوابیم و به شما فکر نکنیم.
به شما میگویم آقای ترامپ قمارباز! بدان در آنجایی که فکر نمیکنی، ما در نزدیک شما هستیم. در هرکجا که تصور نمیکنید ما در کنار شما هستیم. ما ملت شهادت هستیم، ما ملت امام حسین (ع) هستیم. بپرس ما حوادث سختی را پشتسر گذاشتیم. بیا! ما منتظریم؛ ما مرد این میدان برای شما هستیم.
شما میدانید این جنگ یعنی نابودی همه امکانات شما، این جنگ را شما شروع میکنید، اما پایانش را ما ترسیم میکنیم؛ بنابراین نباید به ملت ایران اهانت بکنید، نباید به رئیسجمهور ما اهانت بکنید، باید بدانید که چه میگویید. از پیشینیان خودتان بپرسید. از تجربه آنها بهره ببرید. یقیناً در داخل آمریکا کسانی هستند و مؤسسات مطالعاتی فراوانی هستند که اینها را مطالعه میکنند، به او گوشزد میکنند و به او یادآوری میکنند.»
منبع: کیهان
انتهای پیام/