به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، رمضانی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی گفت: سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حوزه اشتغال نقش آفرین بوده و اقدامات خوبی در راستای اشتغال در این بخشها انجام شده است.
او با اشاره به اینکه سال گذشته ۹۷ نفر در بخش مرمت بناهای تاریخی استان مشغول به کار بودند، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون این رقم به ۱۲۰ نفر رسیده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی از افزایش اقامتگاههای بومگردی استان به ۷۰ واحد خبر داد و گفت: در سفر وزیر میراث فرهنگی ۱۳ اقامتگاه بومگردی در استان به بهره برداری رسید و تا پایان سال ۲۰ واحد دیگر نیز افتتاح میشود.
به گفته او بسته به ظرفیت و خدمات هر واحد به طور متوسط ۱۰ نفر اشتغال ایجاد میکند و در برخی پروژهها نیز پیش بینی اشتغال ۵۰ نفر نیز شده است.
رمضانی با بیان اینکه در حوزه صنایع دستی نیز در سه بخش تولید انفرادی، کارگاهی و پشتیبان تسهیلات پرداخت میشود، بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۰ مورد مجوز تولید انفرادی صادر و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی به صدور هفت فقره مجوز در بخش پشتیبان اشاره کرد و افزود: در این بخش نیز تاکنون ۲۵۰ نفر تحت پوشش قرار گرفته و ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.
او ادامه داد: در بخش کارگاهی نیز چهار پروانه تولید با تعهد اشتغال ۴۰ نفر صادر شده است.
رمضانی از صدور ۲۲۰ کارت شناسایی صنعتگری در سال جاری خبر داد و گفت: در این مدت بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان از محل کمکهای فنی و اعتباری به بخش صنایع دستی تسهیلات داده ایم و در مجموع ۱.۵ میلیارد تومان در بخشهای مختلف صنایع دستی تسهیلات پرداخت شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون ۴.۵ میلیارد تومان از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی، ۳.۵ میلیارد تومان کمکهای فنی و اعتباری، یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از محل تفاهم نامه با بانک سینا، هفت میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات داده ایم.
او اضافه کرد: علاوه بر این در سال جاری بالغ بر پنج میلیارد تومان از محل اعتبارات خود صرف تجهیز زیر ساختها کرده ایم.
انتهای پیام / ط آ