علی مبشری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس در گفتوگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، اظهار کرد: طی نمونه برداری بازرسان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از همبرگرهای مرغ تولیدی شده یکی از کارگاههای مواد غذایی در شیراز، آلودگی میکروبی در این تولیدات تایید شد.
او ادامه داد: بر اساس گزارش بازرسان، علت این آلودگی رعایت نکردن موازین بهداشتی در مرحله تولید بوده که با تشکیل پرونده برای واحد تولیدی متخلف، یکی از شعب تعزیرات حکومتی استان، مسئول رسیدگی به پرونده شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس اضافه کرد: با توجه به نتایج آزمایش های انجام شده و مشخص شدن تخلف و بنا به اهمیت موضوع، شعبه رسیدگی کننده حکم به جریمه نقدی مسئول این کارگاه و تعطیلی بلافاصله خط تولید همبرگر صادر کرد.
مبشری، رسیدگی به گزارش های دریافتی از سامانه ۱۳۵ را در اولویت بازرسیهای تعزیرات دانست و افزود: شکایات شهروندان به طور روزانه از این سامانه دریافت و از سوی گشتهای مشترک مورد بررسی قرار گرفته و در صورت مشخص شدن تخلف پرونده تعزیراتی برای متخلفان تشکیل و به سرعت رسیدگی خواهد شد.
انتهای پیام/