به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فرهاد ابولنژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در یازدهمین کنگره تصویربرداری بیماریهای زنان که امروز چهارشنبه، ۲ بهمنماه در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد، گفت: با پیگیریهای انجام شده در یک ماه اخیر، مجوز احداث ۲ بیمارستان خصوصی ۵۰۰ تختی را اخذ کردهایم.
او بیان داشت: باید سرمایهگذاران را هدایت کنیم تا در حوزه بهداشت و درمان سرمایهگذاری کنند و تختها را گسترش دهیم اگرچه از نظر علمی نیز با وجود اساتید در دانشگاه علوم پزشکی اهواز مشکل خاصی نداریم.
ابول نژادیان در ادامه اظهار کرد: تصویربرداری بیماریهای زنان به خوبی رشد کرده است؛ در مرحله اول در کارهای تشخیصی و در سالهای اخیر در درمان، مداخلات خوبی داشتهایم. در سالهای نخست، پس از آغاز رادیولوژی به تدریج تکنولوژیهای جدید در این رشته افزایش یافت و به تشخیص بهتر درمان کمک کرد.
این مقام مسئول با اشاره به مراجعه بیماران خوزستانی به تهران برای درمان، بیان داشت: درصد زیادی از بیماران خوزستان برای درمان به تهران مراجعه میکنند. خوزستان بیشترین بیماران مراجعهکننده به تهران را دارد که باید این مساله واکاوی شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: باید مشخص شود که آیا امکان تشخیص در خوزستان کم است یا در حوزه درمان نقص داشتهایم که مردم برای درمان به تهران میروند. البته به نظر میرسد در هیچکدام از این موارد مشکل خاصی وجود ندارد.
او اذعان داشت: در خوزستان به ویژه اهواز از نظر تعداد تخت بیمارستانی با مشکل مواجه هستیم. در یکی از بازدیدها از بیمارستانهای اهواز مشاهده کردیم که در گروه زنان تنها یک تخت خالی در بیمارستان رازی وجود داشت و بیماران در اورژانسها مانده بودند. گاهی بیماران ۴ تا ۵ روز در اورژانس میمانند.
ابول نژادیان بیان کرد: در شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز، ۵ هزار ۶۰۰ تخت بیمارستانی داریم، اما باز هم در این زمینه کمبود و ضعف وجود دارد.
او افزود: در حال تلاش هستیم تا برخی از رشتههای فوق تخصص و فلوشیپ در دانشگاه ایجاد شود و امیدواریم فلوشیپ رادیولوژی را نیز در این دانشگاه ایجاد کنیم.
ابول نژادیان با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده برای ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی اهواز، اظهار داشت: مشکل ما در این زمینه فاینانس است و در این مورد هنوز به جمعبندی نرسیدهایم. در این شرایط، دولت برای احداث بیمارستان یک هزار تختخوابی اهواز دچار مشکل است. امیدواریم یا یک سرمایهگذار پیدا شود و یا با تامین سرمایه از طریق سازمان برنامه و بودجه بتوانیم در این زمینه اقدام کنیم. سازمان برنامه و بودجه برای طرح مطالعاتی این بیمارستان اعتباری تخصیص داده، اما اجرای این پروژه مهم است.
او با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت خالی بیمارستانها، گفت: در این شرایط باید تلاش شود بیمارستانهای موجود را مدیریت کنیم و بخشهایی که قابلیت بازسازی دارند، بازسازی شوند.
فرهاد ابولنژادیان بیان داشت: بیمارستان سوانح و سوختگی آیتالله طالقانی اهواز ظرفیت خوبی برای ایجاد بخش زنان دارد بنابراین در این راستا از روز گذشته، یکم بهمن بخش آموزشی در این بیمارستان ایجاد شده و درمانگاه آن در حال پذیرش بیماران است. همچنین بخش دیگری از این بیمارستان را برای بیماریهای زنان اختصاص دادهایم که امیدواریم افتتاح رسمی آن را در دهه فجر داشته باشیم.
انتهای پیام/گ