مدیر کل استاندارد استان کرمان گفت: اکنون در استان کرمان ۱۶ واحد فعال لبنی وجود دارد که ۶۸ فرآورده مختلف از جمله شیر پاستوریزه، شیر استریلیزه، ماست، دوغ، ماست طعم دار، پنیر پیتزا، شیر طعم دار، پنیر لاکتیکی و uf خامه وغیره را تولید می‌کنند.

تولید ۶۸ فرآورده لبنی در استان کرمانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، اسماعیل عاقلی مدیر کل استاندارد استان کرمان گفت: در استان کرمان ۲۰ واحد تولیدی لبنیات وجود دارد که ۱۶ واحد تولیدی فعال و ۴ واحد غیر فعال است.

او افزود: تیم کارشناسی صنایع غذایی اداره کل از واحد تولیدی لبنیات هامون در پی انتشار اخبار کذب وجود سم آفلاتوکسین در شیر از کارخانه لبنیات هامون بازدید کرد.

عاقلی تصریح کرد: در این بازدید خط تولید ماست، آزمایشگاه شیمیایی و میکروبی، سیستم کنترل یکپارچه و مکانیزه خط تولید مورد بازدید قرار گرفت.

او بیان داشت: از ابتدای امسال ۵۲ مورد بازرسی و ۱۲۰ مورد نمونه برداری از واحد‌های فوق از خط تولید و انبار و تعداد ۱۲ مورد نمونه برداری از بازار انجام شده است که از این تعداد تنها ۱۰ مورد در بند‌های نشانه گذاری، چربی و پروتئین با استاندارد ملی ایران مغایرت داشته اند.

عاقلی اظهار داشت: تعداد ۳۳ مورد آزمون آفلاتوکسین نیز بر روی فرآورده‌های مختلف انجام شده که ۳۲ مورد منفی و یک مورد نیز زیر حد مجاز گزارش شده است.

این واحد تولیدی دارای دامداری بسیار پیشرفته اختصاصی بوده و شیر مصرفی خط تولیدی را تامین می‌کند.
انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار