به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، بهنامرضا مخصوصی، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد اظهار کرد: بنابر اعلام مرکز اورژانس پیش بیمارستانی در دی ماه امسال بیش از ۱۴۰۰ مورد مزاحمت تلفنی با مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد برقرار شده است.
او تعداد تماسهای انجام شده با مرکز فوریتهای پزشکی این شهرستان را از ابتدای سال تاکنون در مجموع ۲۰ هزار و ۲۸۶ مورد برشمرد و افزود: از این تعداد تماس برقرار شده با شماره ۱۱۵ فوریتهای پزشکی در شهرستان، ۱۶ هزار و ۹۴۰ مورد تماس صحیح و ۳۳۴۶ مورد مزاحمت تلفنی بوده است.
مخصوصی با تأکید بر آموزش صحیح تماس با مراکز امدادی به فرزندان توسط والدین و خانواده تصریح کرد: این امر مهم از نقش مؤثری در نجات به موقع بیماران برخوردار خواهد بود.
او در ادامه با بیان اینکه پایگاه اورژانس ۲ شهری در محوطه بیمارستان سابق حضرت امیرالمؤمنین (ع) در حال ارائه خدمات است، یادآور شد: در حال حاضر چهار امداد جادهای در پیرملو، وندرآباد، آجین، گردنه و دو مرکز فوریتهای پزشکی در شهر اسدآباد در حال فعالیت هستند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد در ادامه با اشاره به بکارگیری آمبولانسهای تخصیص داده شده به دانشکده علوم پزشکی اسدآباد بیان کرد: سه دستگاه آمبولانس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی دانشکده که در ماههای گذشته تحویل دانشکده شده بود، وارد چرخه عملیاتی شدند.
او گفت: این آمبولانسها از نوع بنز اسپرینتر کمکدار بوده که از روز گذشته در پایگاههای جادهای گردنه، پیرملو و آجین که از مناطق صعب العبور و برفگیر هستند، استقرار یافتند.
مخصوصی اضافه کرد: شش دستگاه آمبولانس بنز دانشکده زیرنظر اداره حوادث و فوریتهای پزشکی در شش پایگاه پیش بیمارستانی فعال هستند و سه آمبولانس پشتیبان نیز در مواقع بحران فعال میشوند، علاوه بر این از چهار دستگاه آمبولانس تویوتای بیمارستانی نیز دو دستگاه آن فعال و دو دستگاه پشتیبان هستند.
او همچنین با اشاره به مراکز خدمات جامع سلامت این شهرستان اظهار کرد: شهرستان اسدآباد در حال حاضر دارای ۱۴ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی بوده که از این تعداد مراکز سه مرکز، مراکز شهری و روستایی، دو مرکز شهری و ۹ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی این شهرستان را شامل میشوند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد در پایان خاطرنشان کرد: این مراکز به صورت صددرصد جمعیت شهرستان را تحت پوشش قرار داده اند و در حال حاضر با فعالیت این تعداد مرکز خدمات جامع سلامت فعلاً دیگر نیازی به مراکز جدید در این رابطه نیست.
انتهای پیام/د
منبع: ایسنا