به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اخیرا یک شرکت بیمه، که بیمههای تکمیلی و همه جانبه را پوشش میدهد، به این پرداخته است که چگونه تنفس انسان بر روی محیط زندگی شخص تاثیر میگذارد. این شرکت امیدوار است تا بتواند در نمایشگاه حال حاضر Sundance مراجعه کنندگان را توجیه کند. شرکت مذکور یک برنامه واقعیت افزوده با نام Breathe ساخته است که شامل ذرات ریز انیمیشنی میشود و اتفاقات آن توسط یک گوینده روایت شده است. برای تجربه این برنامه فرد میبایست از هدستهای واقعیت افزوده استفاده کند. این هدستها به یک دستگاه کنترل تنفس مجهز شدهاند که میزان تنفس فرد را مورد بررسی قرار میدهد.
بر اساس گفته مدیر پروژه Breathe این اولین بار است که یک دستگاه بیومتریک به چنین هدستی متصل میشود. او منشاء این ایده پردازی را مصاحبهاش با یک انسان شناس در سال ۲۰۱۸ خواند و گفت: " ما در حال صحبت درباره اکسیژن موجود در جو زمین بودیم و به این میپرداختیم که هوا چگونه بر روی ارتباطات ما تاثیر میگذارد. " وی افزود " انسان همواره در حال نفس کشیدن است. اما فرد هیچ موقع به این مسئله فکر نمیکند که چطور میتواند با تنفس خود بر روی جو اطراف اثر بگذارد".
گفتنی است که این پروژه میزان کیفیت هوا در شهر محل زندگی فرد را نیز چک میکند. در نتیجه افرادی که در هوای پاکتر قرار دارند خوشهها و ذرات کمتری را نسبت به مکانهای آلوده مشاهده میکنند. در این برنامه، مسیر باد نیز بر روی هوا تاثیر گذار شناخته میشود. وقتی یک فرد از این برنامه استفاده میکند یک سری ذرات معلق در هوا مشاهده میکند که با دم و بازدم تغییر شکل و مکان میدهند.
این شرکت قصد دارد پس از به نمایش گذاشتن پروژه خود در نمایشگاه Sundance آن را به یک مرکز در مونترال برده و برای نمایش چند ماهی در آنجا قرار دهد. مدیر پروژه این محصول همچنین اعلام کرد که آنها در حال مذاکره با موسسات مختلف هستند تا بتوانند محصول خود را در سراسر اروپا و آمریکا به نمایش بگذارند.
بیشتر بخوانید: رونمایی شرکت مازراتی از عناوین منحصر به فرد و محدود
انتهای پیام/