به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سلبریتی (celebrity) در لغت به معنای فردی مشهور است، اشخاصی پرطرفدار که شهرت خود را مدیون رسانهها هستند و از این شهرت به دست آمده برای خود موقعیت اجتماعی و ثروت قابل توجهی رقم میزنند.
سینما، تلویزیون، موسیقی، ورزش، سیاست و امروزه دنیای مجازی همگی ابزاری هستند که میتواند در به شهرت رسیدن فرد کمک کند؛ اما نکته قابل توجه در مورد سلبریتیها این است که هر فرد زمانی که شهرتی برای خود دست و پا کرد، باید جهت حفظ محبوبیت فقط در حوزه تخصص خود اظهار نظر کند. متأسفانه این مهم در ایران خیلی مورد توجه نیست و سلبریتیهای ایرانی در هر موضوعی به خود جرئت دخالت میدهند، فارغ از اینکه آن اظهار نظر چه خساراتی برای کشور به بار خواهد آورد یا نه!
ما قصد داریم ضمن پرداختن به زندگی برخی سلبریتیها در ایران، حاشیههای ایجادشده از سوی آنها در خلال فعالیتهای حقیقی و مجازیشان را بازخوانی کنیم.این پرونده به باران کوثری اختصاص دارد.
باران کوثری متولد ۲۵مهر ماه ۱۳۶۴ در تهران است. انصراف وی از رشته جامعه شناسی نشان دهنده این است که این بازیگر به داشتن مدرک دیپلم بسنده کرده است.
«بهترین بابای دنیا» ساخته داریوش فرهنگ نخستین تجربه بازیگری باران کوثری در عرصه فعالیتهای هنری اوست که در سال ۱۳۷۰ و تنها در سن ۷سالگی به بازی در این فیلم پرداخت و پس از این تا سالها در فیلمهای مادرش «رخشان بنیاعتماد» حضور داشت تا به شهرت برسد.
رخشان بنیاعتماد مادر باران کوثری نیز از جمله فعالین دنیای سینماست که این روزها به دلیل تحریک اغتشاشگران به بهانه سقوط هواپیمای اوکراینی حسابی مورد توجه قرار گرفته است.
باران کوثری به همراه پگاه آهنگرانی در دوره دوم ریاست جمهوری محمود احمدینژاد به دلیل فعالیتهای سیاسی و حمایت از اغتشاشات ۸۸ و تشکیل پرونده قضایی، از سوی رسانه ملی ممنوع التصویر شدند؛ پگاه آهنگرانی نیز در سال ۹۰ بازداشت و در سال ۹۲ در دادگاه بدوی به ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شد.
همکاری با BBC فارسی
ضبط ویدئوی اختصاصی برای شبکه معاند و تفرقهافکن بی بی سی فارسی از دیگر مواردیست که وی باید بابت همکاری با این شبکه پاسخگو باشد.
اما گویا قرار نیست حواشی این بازیگر تمام شود و دوست دارد در دنیایی به غیر از دنیای سینما بر سر زبانها باشد و این بار انتقاد عجیبش به فیلم «ماجرای نیمروز» که سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران کسب کرده بود و حمایت از منافقین جنجالهایی را به وجود آورد.
دفاع از منافقان
در یازدهمین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سال ۹۶ جعفر پناهی از فیلمسازان پرحاشیه ایران حاضر نشد برای اهدای جایزه به محمدحسین مهدویان کارگردان «ماجرای نیمروز» روی سن حاضر شود و مهدویان را فیلمساز دولتی خطاب کرد که این اقدام پناهی واکنشهای متفاوتی از سوی اهالی هنر در پی داشت.
این کار جعفر پناهی در حالی رخ داد که وی در سال ۸۸ به دلیل حمایت از اغتشاشات دوبار دستگیر و در نهایت بر اساس حکم دادگاه به اتهام «اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی» به ۶ سال حبس تعزیری و ۲۰ سال محرومیت از فیلمسازی، ۲۰ سال محرومیت از فیلمنامهنویسی، ۲۰ سال محرومیت از سفر به خارج از ایران و ۲۰ سال ممنوعیت از هر نوع مصاحبه با رسانهها و مطبوعات داخلی و خارجی محکوم شد.
پناهی در تازهترین اقدامش علیه امنیت ملی همراه با سفیر انگلستان در آشوبهای دانشگاه امیرکبیر حاضر شد که پس از دستگیری سفیر انگلیس به داخل سفارت گریخت.
باران کوثری نیز به صراحت در حمایت از اقدام غیر ادبی جعفر پناهی در صفحه اینستاگرام منتسب به خود که هنوز در هالهای از ابهام است، نوشت:
«جناب مهدویان، شاید من و شما کمى جوان باشیم براى آنکه کاملاً درک کنیم نگاه ناقص و سطحى به وقایع سیاسى اجتماعى دهه ۶۰ چهطور آتش به دل نسل قبلترمان مى زند! نسلى که در آن سالها به دلیل موج سیاسى موجود و نوجوانان و جوانانى که به درست یا غلط جذب گروههاى مختلف مى شدند، دوست و رفیق و خواهر و برادر از دست دادهاند. موضوع فراتر از «مشکلات آقاى پناهى در سینما» است.
حتماً خودتان متوجه ابعاد موضعگیرىتان فارغ از فیلمسازى هستید پس ابعاد دلخورى بزرگترها از خودتان را کوچک نکنید. آقاى پناهى و امثال ایشان، طلب فیلمهاى نساختهشان را از من و شما ندارند، امثال من که طرفدار ایشان و کسانى هستیم که قدرت مذبوحانه تصمیم به حذفشان دارد، طلبکاریم، طلبکار آثارى که در گنجه تفکر پناهىها ماندند، حتماً اگر در میانسالى من هم، جوانى فیلمى درباره وقایع دهه ٨٠ بسازد و همه واقعیت را تصویر نکند، برایش دست نمى زنم.»
وی به همین بسنده نمیکند و از برگزارکنندگان جشن منتقدان هم انتقاد میکند که چرا جایزه را آنطور که آنها دوست داشتند، اهدا نکردهاند: «از منتقدین محترم تعجب مىکنم و اهداکنندگان جوایزى که براى هر بخش انتخاب کردند.»
اینستاگرام باران دست چه کسی است؟
به گفته جهانگیر کوثری پدر باران، او صفحهای در شبکه اجتماعی اینستاگرام ندارد و صفحهای که به نام باران کوثری فعال است توسط طرفداران وی راه اندازی شده است؛ اما انتشار عکسهای خصوصی باران در این صفحه و توانایی دسترسی به این عکسها و حتی گاها انتشار نظرات شخصی باران در این صفحه گویای چیزی غیر از ادعای جهانگیر کوثری است.
از جنجالهای دیگر این عضو خانواده سینما عبور از خط قرمزهای فرهنگی کشور است. شرکت باران کوثری به همراه آزاده صمدی در یک تئاتر فرانسوی با منبع نامشخص مالی و رقصیدن بر روی سن تا حدی قبیح بود که حتی صدای دادستان تهران را درآورد و وزارت ارشاد را بابت صدور مجوز چنین نمایشهایی نقد کرد.
نظر غیرکارشناسی در مورد قصاص
کوثری همچنین با بازی در فیلم «لانتوری» و پس از اکران این فیلم در اظهارنظری گفت: «نباید جواب توحش را با توحش داد. باید نوک پیکان را به سمت قانون مملکت گرفت که راهی بهتر از قصاص پیش پای ما نمیگذارد.» این صحبت غیرکارشناسانه بارانِ همه فن حریف که دقیقا خلاف آموزههای دینی مسلمانان و خلاف نص صریح قرآن است باعث شد تا رسانهها و مردم وی را مورد انتقاد قرار دهند و با ذکر مثالهایی همچون اینکه با «قاتلین تجاوزهای جنسی به کودکان چه باید کرد؟» این سلبریتی را نکوهش کنند.
ماجرای مادر باران
اما تازهترین جنجال این خانواده هنری اینگونه رقم خورد که رخشان بنیاعتماد پس از سقوط هواپیمای بوئینگ اوکراینی در اینستاگرام خود از مردم خواسته بود تا جهت اعتراض، در میدان آزادی تجمع کنند که این فعال عرصه سینما به دلیل تحریک اغتشاشگران و برهم زدن نظم عمومی چند ساعتی در بازداشت نیروهای امنیتی بود و سپس آزاد گردید.
به دنبال این موضوع محمدصادق کوشکی استاد دانشگاه و از فعالان رسانه با انتقاد از رخشان بنی اعتماد نسبت به تحریک اغتشاشگران، امنیت کشور را یادآور شد و گفت: «اگر اون بچههای سپاه تو مرز نبودند خانمی که میای فراخوان میزنی…میدونی دست امثال عبدالمالک ریگی به تو و دخترت و کسوکارت میرسید... شاید هم خوشت میاومد، شاید دوست داشتی، ولی مردم ایران دوست ندارن».
به دنبال این صحبت کوشکی، تعدادی از اهالی سینما در واکنشی تند و به حمایت از بنیاعتماد جشنواره فیلم فجر را تحریم کردند و از شرکت در آن انصراف دادند؛ نکته جالب توجه اینجاست که تعدادی از آنان نه در این جشنواره فیلم داشتند و نه دعوت بودند. سوال بسیاری از فعالان فرهنگی این است که این افراد دقیقا از کجای جشنواره انصراف دادند؟
اما نکته جالبتر اینکه باران کوثری یکی از چهرههاییاست که در جشنواره فیلم فجر حضور دارد و درباره صحبتهای کوشکی واکنشی نشان نداده است که این خود به نوعی حکایت از کاسه داغتر از آش این ده سلبریتی انصرافی دارد.
اما از هرچه بگذریم ویزای آمریکا خوشتر است
به تازگی تصویری از ویزای آمریکایی باران کوثری منتشر شده که اگر این تصویر صحت داشته باشد باید تمام صحبتهای وطن دوستانه باران کوثری را دور ریخت. اخذ ویزای آمریکا به راحتی نشان دهنده برنامه ریزی هدفمند این بازیگر است که چرا همیشه مواضع ضد دینی و ضدفرهنگی داشته است.
طبق ادعای جلیل محبی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، یکی از مراحل دریافت ویزای آمریکا، قسم یاد کردن فرد است که پایبند و وفادار به آمریکا باشند و با دشمنان آمریکا دشمنی کند و در راه منافع آمریکا تفنگ در دست بگیرند. از آنجا که دشمن آمریکا، کشورمان جمهوری اسلامی است لذا افرادی که این قسم را یاد کنند به نوعی ایران را دشمن خودشان میدانند خواه فارسی زبان باشند خواه غیرفارسی.
حالا با مشخص شدن تابعیت آمریکایی کوثری و اینکه در میتینگ تبلیغاتی گفته بود «به همه خواستههایمان خواهیم رسید»، این سوال برای مردم به وجود میآید که براستی فردی با تابعیت آمریکایی چه خواستههایی میتواند از رئیس جمهور و دولت قانونی ایران داشته باشد؟!
جهانگیر کوثری پدر باران نیز در خصوص این موضوع چنین مدعی شده که «این مسئله شخصی است و دخترم در صفحه خود واکنش نشان خواهد داد.»
اینکه باران کوثری در طی این سالها با حمایت از اغتشاشات ۸۸، دفاع از پدر فتنه و همچنین همراهی با افرادی، چون جعفر پناهی برای تخریب شخصیتهای ارزشی کشور پلی برای عبور به آمریکا برای خودش ساخته بر کسی پوشیده نیست، اما مهمترین موضوع این است که آیا دریافت ویزای آمریکا با پشت کردن به مردم کشور و خیانت به آنان لذت بخش است؟
منبع: آنا
انتهای پیام/
اقا زاده ها رو هم بگین که چطور ویزا دارن
هرچند هشیاری بباید اینجا کسی هشیار نیست
آقای رییسی ، ریاست قوه قضاییه ، اگر هر چه زودتر پدران فتنه و نفاق ، همچنین اصحاب رذلشان را محاکمه نکنید و طبق موازین قانون به اعدام نسپارید (فقط گردن زدن) بازهم این جماعت شرور و لاابالی که مصداق بارز دشمنان خدا و اسلام هستند ، چون کپک جامعه را آلوده می سازند.
گردن گردنکشان را با تبر باید برید.
در ضمن این بابا الان تو ایرانه ولی اونا تو آمریکا و کانادا و .... .دارن با پول این مملکت خوش میگذرونن.
یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به دیگران.
این بی سوادهای وطن فروش که عقده دیده شدن دارند چه سودی به حال این مملکت داشته اند. جهت ارتقای میهن چه کاری می توانند انجام دهند.
هیچ و دیگر هیچ.
بی رگ وریشه خدا لعنت تو وامثال تورو
درخت گفت برو بابا من اصلا متوجه نشدم که تو کی نشستی!
این حکایت (به اصطلاح!) سلبریتی های ماست که توهم مهم بودن دارند.
البته نه غزه و نه لبنان که ایرانم راحت می فروشی.
ما خودمون با دست خودمون داریم همه چیز رو خراب می کنیم و بازی رو به حریف میبازیم !!!
این گل به خودی !!!
گشنگی نکشیدی تاعاشقی یادت بره.
حالاهم حکایت امثال این وطن فروش هاست
که تاطعم حقارت واسه امریکایی ها رونچشن قدرایران رونمیدونن.اگه اونجا مثل ایران یه شب خواب راحت داشتی بازم امریکا امریکاکن.
مرگ برامریکا ومرگ برمنافقین
پس چه ادعایی دارند
من اطلاعات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی ندارم کبتونمنطر فنی بدم اما یه سوال برامپیش اومده که آیا فقط از بین تمام ادمهای معروف و نه صرفاًسلیریتی، بلکه از بین تمام ایرانیهای کبه نوعی خودشون یا خانوادشون یا اقوامشون به نوعی کاره یا تصمیمگیرنده یا حتی مصرف کنندهی امکانات ایران هستن فقط این خانم بارانکوثری ویزای آمریکا دارن؟؟؟
منظورن بیشتر هیئت دولتا ومجلسیاست
موضعت رو مشخص کن ....تا از قول شما کسی اظهار نظر نکنه ...
تا اونا که بلا تکلیف هستن بدونن شما رسما کجای جریان هستی!
امریکا دستگیر نمیشود . جاسوسی برای کشور دیگر حکمش معلوم است. حرف ایشان در مرد نص صریح ایات الهی حکمش معلوم است .. توجه کنید که این اشخاص دارند خون صدها هزار شهید را با یک پاسپورت دشمن ایران عوض میکنند .... نگذارید خون فرزندان خمینی پایمال شود
لا اقل به وصیتنامه ایشان عمل کنید .. تا کی مماشات
مطمئن باش شما با تابعیت آمریکا بودنتان هم به خواسته هایت نخواهی رسید . !
به قول معروف از گندم ری هم نسیبی نخواهی داشت .
این باران خانم هم دوست داره بره آمریکا و آمریکایی باشه، بزارید بره ، اینا اینجا نباشن برا ما هم بهتره، ریختشون رو دیگه نمیبینیم .
والعاقبه اللمتقین .