به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،احسان صادقی رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه گفت : دانشکده تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه در سال ۹۶ به عنوان دومین دانشکده تغذیه در کشور فعالیت خود را آغاز کرد و هم اکنون ۱۶۰ دانشجو در یک رشته کارشناسی و سه رشته مقطع کارشناسی ارشد در این دانشکده تحصیل میکنند.
او گفت : از این تعداد ۲۶ نفر در رشته کارشناسی ارشد تغذیه،۲۰ نفر در رشته کارشناسی ارشد صنایع غذایی، ۱۶ نفر در رشته کارشناسی ارشد ایمنی و ۹۸ نفر در رشته کارشناسی صنایع غذایی مشغول به تحصیل هستند.
صادقی گفت: در این دانشکده اساتید توانا و یک استاد تمام، سه دانشیار و هفت استادیار فعالیت دارند.
او افزود: اخذ مجوز دوره PHD در رشتههای تغذیه و صنایع غذایی از برنامههای آتی این دانشکده است.
صادقی گفت: برگزاری دوره فشرده جهت اخذ نظام پزشکی برای کارشناسان غیر مرتبط تغذیه در تابستان گذشته از دورههای برگزار شده در این دانشکده است.
انتهای پیام/د