به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حمید رئیسزاده رئیس شبکه دامپزشکی شهرضا با بیان اینکه شهرستان شهرضا در حوزه دام و طیور یک شهرستان استراتژیک است، اظهار داشت: تنها واحد مرغ مادر تخمگذار استان اصفهان به ظرفیت ۳۰ هزار قطعه در شهرستان شهرضا فعال است و بیش از ۵۰۰ هزار قطعه طیور تخمگذار موجود در شهرستان، روزانه بیش از ۳۰ تن تخممرغ تولید میکند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرضا با اشاره به اینکه ماهیانه ۷۰۰ هزار قطعه جوجه گوشتی در شهرضا تولید میشود، افزود: ۲۰ هزار و ۵۰۰ قطعه بوقلمون نیز در این شهرستان پرورش مییابد.
او با اشاره به وجود ۲۱ هزار رأس دام سنگین و ۱۵۵ هزار رأس دام سبک در شهرضا گفت: ۴۵۰ کلنی زنبور عسل در شهرضا وجود دارد که در یکسال گذشته ۴۷۰ تن عسل در شهرضا تولید شده است.
رئیسزاده با اشاره به فعالیت ۳ باشگاه سوارکاری با ۲۵۰ رأس اسب در شهرضا بیان کرد: بیش از هزار و ۶۷ واحد گاوداری سنتی و ۸۹۲ واحد گوسفند و بره، ۸۷۱ واحد گاوداری شیری سنتی، ۸۸ واحد صنعتی گاو و گوساله و ۹ واحد صنعتی گوسفند و بره نیز در شهرستان شهرضا فعال است که در یکسال گذشته بیش از ۱۹۲ هزار تن شیر تولید شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرضا با تأکید بر اینکه دامپزشکی در خط مقدم پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام است، بیان کرد: طی دو سال گذشته تلاشهای زیادی در راستای پیشگیری از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان با همکاری فرمانداری و نیروی انتظامی انجام شده و در یک سال گذشته هیچ موردی از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در شهرستان شهرضا وجود نداشته است.
او با اشاره به وجود یک مرکز مدیریت بحران مربوط به آنفلوآنزای پرندگان در شهرضا عنوان کرد: در این مرکز سناریوی پاسخ سریع در موارد احتمالی بروز بیماری پیشبینی شده و شرح وظایف ارگانهای مختلف تعریف شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرضا با بیان اینکه نیاز به ماشینآلات لودر و بیل مکانیکی و نیروی انسانی آموزش دیده وجود دارد تا در موقع احتمالی بحران از آن استفاده کنیم، ادامه داد: امسال واکسیناسیون آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان را در دستور کار قرار دادهایم و تاکنون هیچ موردی از بیماری در یک سال گذشته گزارش نشده است، ولی باید آمادگی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان را داشته باشیم و تجهیزات آن در دسترس باشد.
او با بیان اینکه شهرضا معین شهرستانهای سمیرم، دهاقان و مبارکه است و باید بیماریها کنترل شود، خاطرنشان کرد: در سال گذشته در راستای مبارزه با بیماری تب کریمه کنگو بیش از ۶۲ هزار متر مربع سمپاشی اماکن دامی و مراتع عشایر انجام شد.
رئیسزاده گفت: در شهرستان شهرضا ۹ کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان روزانه بیش از ۲۵۰ تن محصول تولید میکنند و این شهرستان را به قطب تولید خوراک دام و طیور و آبزیان استان اصفهان تبدیل کرده است.
منبع:فارس
انتهای پیام/م