به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: عباس کشاورز در جلسه شورای اداری شهرستان زابل که به منظور بررسی آخرین وضعیت اجرای طرح انتقال آب با لوله به دشت سیستان برگزار شد گفت : باید بررسی کامل در خصوص فرآیند اجرای طرح انجام و موانع آن برطرف شود.
او تاکید کرد: حداکثر زمان بهرهبرداری از طرح ۱۰ اسفند است تا کشاورزان برای کشت بهاره دغدغه ای نداشته باشند.
کشاورز با بیان این که این طرح باید با برنامه پیش برود، گفت: طرح آبیاری دشت سیستان، یک طرح توسعه کشاورزی است و اجرای آن به افزایش تولید، افزایش درآمد و افزایش پایداری کشاورزی و رونق کشاورزی منطقه منجر می شود.
او اظهار کرد: امیدوارم اجرای آبیاری این طرح تا یک ماه آینده به اتمام برسد و این شروع کار برای تولید است.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، تاکید کرد: این طرح یک مجموعه نظام بازرگانی برای نگهداری و فروش تولیدات آن را می خواهد و ما نیازمند یک ساختار مدیریتی برای این طرح هستیم تا تمامی فرایند تولید تا عرضه و توسعه آن را دنبال کند.
کشاورز، بیان کرد: ایجاد گلخانه، باغ و دامپروری از ظرفیتهایی است که در ادامه اجرای این طرح میتواند با کمک خود بهرهبرداران اجرایی شود و رونق خوبی در تولید و اشتغال برای منطقه ایجاد کند.
وی یداآور شد: در بازدید فعلی نسبت به بازدید قبلی، پروژه پیشرفت خوبی داشته است و امیدوارم تکمیل آن با سرعت ادامه یابد تا در موقع مقرر به بهرهبرداری کامل برسد.
در این نشست، معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی نیز گفت: طرح انتقال آب با لوله به ۴۶ هزار هکتار از اراضی دشت سیستان که تاکنون برای اجرای آن ۴ سال زمان برده، پروژه ای فنی و تخصصی و در نوع خود بی بدیل و دارای اهمیت استراتژیک برای منطقه است.
علیمراد اکبری، تاکید کرد: مراقبت پس از اجرای طرح، وظیفه همه بهره برداران و مسئولان بخش کشاورزی است تا رونق کشاورزی اقتصادی منطقه، پایدار بماند.
در این نشست، استاندار سیستان و بلوچستان با تشکر از وزارت جهاد کشاورزی و همه دست اندرکاران اجرای طرح انتقال آب با لوله به دشت سیستان، خواستار توسعه کشت محصولاتی در منطقه شد که موجبات رونق تولید، افزایش بهره وری و درآمد اقتصادی برای کشاورزان ایجاد کنند.
احمدعلی موهبتی تاکید کرد: زمانی میگوییم طرح موفق بوده است که درآمد اقتصادی برای کشاورزان ایجاد کند
انتهای پیام/م