به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، احمد داوطلب مدیرامور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت :علت افزایش میزان تولید گوشت قرمز پرداخت تسهیلات و فعال شدن واحدهای پرواربندی است.
داوطلب با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تا پایان آذرماه ۱۸ هزار ۲۲۷ تن گوشت قرمز در این استان تولید و روانه بازار شده است، عنوان کرد:از این میزان تولید گوشت قرمز، ۳۰ درصد دام سنگین و ۷۰ درصد دام سبک است.
مدیرامور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در حال حاضر ۴۷۵ واحد دامداری صنعتی دراین استان وجود دارد.
انتهای پیام/د