دوره آموزشی نانوایان شهرستان بابلسر با حضور نانوایان شهری و روستایی این شهرستان برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  نمایندگی اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران در شهرستان بابلسر یک دوره آموزش نانوایان با هدف آشنایی نانوایان با مواد اولیه و اصول تهیه نان استاندارد و در نهایت ارتقای کیفیت نان و با حضور نانوایان شهری و روستایی با همکاری فرمانداری بابلسر، بخشداری رودبست و شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار کرد.

میثم نقوی مشاور مدیر کل غله و خدمات بازرگانی مازندران در بهبود کیفیت گندم، آرد و نان در این دوره به توضیح در مورد انواع آرد‌های قوی، ضعیف و متوسط، ویژگی‌های گلوتن، خواب آرد در انبار، الک کردن آرد، حذف جوش شیرین، استفاده از دستگاه‌های پخت نان پرداخت و موارد وموضعات بهداشتی نیز توسط نماینده شبکه بهداشت آن شهرستان ارائه گردید.

انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار