به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، بهبودی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی از آغاز عملیات اجرایی پروژه ترمینال جدید فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز در اوایل سال آتی خبر داد.
بهبودی گفت: با تدوین و عملیاتی شدن دومین سند تدبیر توسعه استان و قرار گرفتن پروژه توسعه فرودگاه بینالمللی تبریز در این سند، انتشار فراخوان مناقصه پیمانکاران و بسیاری از مراحل اداری احداث ترمینال جدید فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز انجام شده و این پروژه در اوایل سال ۹۹ وارد فاز عملیاتی خواهد شد.
او ضمن تقدیر از فعالیتهای اداره کل فرودگاههای استان افزود: در چند ماه گذشته و با روی کار آمدن مدیریت جدید فرودگاه تلاشهای مطلوب بیشتری انجام شده و میزان تعاملات و هماهنگیها در سطح استانی و ملی افزایش یافته است؛ در مجموع اقدامات اجرایی در بهسازی وضعیت موجود و ارتقاء خدمات رسانی بسیار ارزشمند است.
او گفت: مبلغ ۲۸۰ میلیارد تومان براورد اولیه کارشناسان برای اجرای پروژه ترمینال جدید فرودگاه است؛ اما به نظر میرسد این پروژه نزدیک به ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه دربرداشته باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از آغاز عملیات اجرایی پروژه ترمینال جدید فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز در اوایل سال آینده خبر داد و گفت: تکمیل این پروژه حدود چهار سال طول خواهد کشید.
او افزود: تبریز به عنوان یک قطب اقتصادی در کشور و منطقه شمال غرب مطرح بوده و میتواند "هاب تجاری و حمل نقل" اعم از بار و مسافر باشد که یکی از ارکان آن توسعه فرودگاه است.
او بر عملیاتی شدن گمرک تجاری فرودگاه (کارگو) تاکید کرد و با توجه به اینکه مجوزهای آن قبلا اخذ شده از ناظر گمرکات استان و مدیرکل فرودگاهها درخواست کرد تا نسبت به این امر توجه داشته و آن را به طور کامل فعال کنند.
بهبودی در بخش دیگری از سخنانش گفت: خوشبختانه توسعه اپرون فرودگاه در قالب اولین سند تدبیر توسعه استان به انجام رسیده و در حال بهره برداری است و در نتیجه آن قدرت مانور ترمینال و جابجایی هواپیماها در پارکینگ ارتقا پیدا کرده است.
او افزود: توسعه فرودگاه و فرکانسهای پروازی فرصتی برای افزایش نقش اقتصادی، تجاری و توسعه استان است.
آذری مدیرکل فرودگاههای استان از هزینه کرد بیش از ۲۰۰ میلیون تومان برای ساخت فونداسیون و تامین برق سیستم RVR هواشناسی فرودگاه خبر داد و گفت: برای تکمیل این پروژه و فعال شدن آن حدود ۲۳۰ میلیون تومان دیگر نیز مورد نیاز است.
آذری به تشریح عملکرد چندماهه فرودگاه پرداخت و افزود: طی ماههای مرداد، شهریور، مهر، آبان و آذر سال جاری در مقایسه با ماههای مشابه سال قبل به ترتیب به میزان ۱۰، ۲۰، ۱۴، ۱۷ و ۱۴ درصد رشد پرواز از فرودگاه داشتیم که بیش از میانگین کشوری است.
او افزود: قبل از دوره مذکور ۱۸ ماه متناوب کاهش آمار پروازی رخ داده است؛ لذا مثبت شدن روند نشان از بهبود خدمت رسانی و افزایش کارایی دارد.
انتهای پیام/ک