او ادامه داد: هر کسی با پیش زمینهای وارد فضای مجازی میشود. این فضا بسیار نامتقارن است و سرمایه درآن بسیار موثر است. به عنوان مثال ترند دختر آبی پررنگ میشود، اما آن ٩ دختری که به خاطر فقر خودسوزی کردند ترند نشده و دیده نشده است.
او با تاکید بر ناعادلانه بودن فضای مجازی تصریح کرد: باید این توجه شود که ثروت در فضای مجازی نقش کمتری داشته باشد و محرومین هم دیده شوند.
حسینی افزود: بزرگترین کانال تلگرام برای روزنامه خراسان است چرا که از پشتوانه مالی بزرگی برخوردار است. اصولگرا و اصلاح طلب از دیدگاه نظری بسیار تفاهم دارند، اگر اصلاح طلبان و اصولگرایان پشت قضیهای نباشند آن ماجرا دیده نمیشود. بزرگترین مسئله کشور این بوده است که مردم فقیرتر شدند.
این فعال سیاسی با تاکید بر نامتقارن بودن فضای مجازی اظهار کرد: طبقه متوسط بالا بازیگر اصلی اصلاح طلبان و اصولگرایان هستند. به همین دلیل انتخابات دموکراتیک نیست، اما در حال حاضر تنها راه انتخابات است. در واقع این دو جریان به دنبال تداوم وضع موجود هستند.
او با تاکید بر اینکه دعوای روحانی و قالیباف بر روی کارآمدی مدیریت است، گفت: این دعواها به خاطر تغییر سیاستها نیست. در حال خاضر با سیاستهای خصوصی سازی راه سقوط پیش رو است و برای تامین کسری بودجه بنزین را گران کردند که هر دو جریان در مورداین قضیه اتفاق نظر دارند.
حسینی تاکید کرد: ساختار در حال حاضر لیبرال دموکرات است، همیشه ٥ شهر بزرگ کشور رئیس جمهور را انتخاب میکنند و در کلیه انتخابات شهرهای کوچک باختند.
حسینی با اشاره به اینکه مردم از دعوای اصلاح طلب و اصول گرا خسته شدند. اظهار کرد: آبان ماه بزرگترین تنش انقلاب اسلامی بود که با سرکوب خاموش شد چراکه این اعتراضات بر روی اصل خواسته مردم تاکید شد. لدا بحث دو جریان واقعی نیست و اتفاقاتی نظیر آیان ماه واقعی است و باید اجازه داده شود که این صداها شنیده شوند.
او در خصوص عملکرد شورای نگهبان گفت: ردصلاحیت ٩٠ نماینده نشان داد که تعداد مجرمین و مفسدین اقتصادی مجلس از اوین بیشتر است و مجلس مفسد اقتصادی میسازد. اما دعوای ردصلاحیتها دعوای اصلی مردم نیست و به همین خاطر مشارکت نمیکنند.
حسینی با اشاره مباحث اقتصادی ابراز کرد: تا زمانی که ساختار برنده بازنده وجود دارد، اقتصاد سامان پیدا نمیکند و سرمایه داری را باید از بهداشت و درمان، مسکن و آموزش خارج کرد.
انتهای پیام/