فولادوند گفت: در دوران مدیریت اجازه نفوذ و بی‌قانونی در مدارس غیر دولتی را به شخصیت‌های وابسته به دولت نداده‌ایم.

عبدالرضا فولادوند مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،درباره توجه به موضوع تعارض منافع در مدارس غیردولتی پایتخت اظهار کرد: یک هزار و ۸۰۰ مدرسه غیر دولتی در سطح تهران داریم که از این تعداد حدود ۵۰ مدرسه متخلف هستند. البته این میزان طبیعی است چرا که درصد بالایی را شامل نمی‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: برخی نگاهشان به مدرسه به عنوان یک تجارت است و به دنبال تقویت منافع مادی خود هستند، اما نباید آن را به حساب دیگران بگذاریم.

فولادوند با تأکید بر اینکه مدرسه‌داری را به عنوان یک صنعت در راستای تولید سرمایه ملی می‌بینیم، گفت: مدرسه‌داری به آموزش نیروی انسانی کمک می‌کند و معتقدیم کسانی که سرمایه‌ خود را در این حوزه به کار می‌گیرند بیشترین نقش را در توسعه کشور دارند.

دولتمردان از مدرسه‌داری منع نشدند

او در پاسخ به این پرسش که وضعیت نظارت بر مدارس غیر دولتی منسوب به دولتمردان چگونه است، بیان کرد: دولتمردان هم شهروندان این جامعه هستند و از مدرسه‌داری منع نشدند، اما نظارت ما بر این مدارس بیشتر است.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: اگر مجازات ما برای تخلفات را بررسی کنید می‌بینید چه مدارسی با برخورد جدی مواجه شده‌اند.


بیشتر بخوانید: اما و اگر‌های معافیت‌های مالیاتی مدارس و مراکز غیردولتی


فولادوند تصریح کرد: در دوره مدیریت من قانون فصل‌الخطاب است، اجاره نمی‌دهم کسی از نفوذش استفاده کرده و تخلف کند.

او تأکید کرد: نمی‌خواهم اسم ببرم، اما کسانی وابسته به شخصیت‌ها داشته‌ایم که با مشاهده تخلف بیشترین مجازات را برای آن‌ها داشتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه در تأمین منافع دولت و بیت‌المال با متخلفان برخورد می‌کنیم، گفت: افرادی که سالیان سال از منافع و بیت المال استفاده کردند حداقل در یک سال و نیم دوره مدیریت اجازه ادامه این کار را به آن‌ها ندادم.

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.