مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان تعداد کلاس درس سنگی در سراسر استان را یکهزار و ۳۰۰ کلاس عنوان کرد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی قربانی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان گفت: تعداد کل مدارس سنگی استان حدود هزار و ۳۰۰ کلاس درس است که حدود ۸۰ کلاس جزء کلاس‌های تخریبی و خطرساز هستند.

او با بیان اینکه تعدادی از مدارس تخریبی و خطرساز استان مدارس سنگی در مناطق عشایری و روستایی هستند، بیان داشت: صعب العبور بودن مناطق عشایری امکان ساخت مدرسه با روش معمول را غیرممکن کرد، ضمن اینکه در این مناطق کمبود برق و آب وجود دارد و هزینه بسیار زیادی تحمیل می‌کند.

قربانی تصریح کرد: با توجه به اهمیت رسیدگی به دانش آموزان این مناطق، تعدادی از این مدارس را شناسایی کردیم و تفاهم نامه‌ای با بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی برای ساخت ۸۰ کلاس درس امضا شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان اظهار داشت: ما به دنبال روش جدیدی برای سهولت اجرا بودیم، در این زمینه با یک شرکت دانش بنیان که مصالح پلیمری اختراع کرده بود توافق کردیم. خاصیت مدارسی که با روش جدید ساخته می‌شوند سبک بودن و سهولت در حمل و نقل است. همچنین در مدت زمان کمی مدرسه ساخته می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: نمونه اجرا شده این نوع مدارس را همراه با مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان، مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و بنیاد قلم‌چی دیدیم و خوشبختانه همه این نوع مدارس را برای استان خوزستان تایید کردند.

علی قربانی با بیان اینکه توافق حاصل شد که ۸۰ کلاس درس را به این روش در استان اجرا کنیم، بیان کرد: قرار شد تا پیش از فروردین، ۱۴ کلاس به این روش ساخته شود و مابقی نیز تا پیش از مهر ماه سال آینده به بهره برداری می‌رسند.

او افزود: استفاده از روش‌های نوین مانند صنعتی سازی و مدارس سبز در دستور کار سازمان نوسازی مدارس کشور قرار دارد و استان خوزستان به عنوان یکی از استان‌های مهم، پایلوت اجرای این دو طرح است. امیدواریم در این زمینه بتوانیم گام‌های مهمی برداریم.

قربانی اذعان داشت: برآورد اولیه تفاهم نامه با بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی حدود ۵ میلیارد تومان است که ۵۰ درصد توسط خیرین و ۵۰ درصد توسط دولت تامین می‌شود.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار