آیا تا به حال شده است افرادی را ببینید که مدت زمان زیادی می‌توانند لبنیات را نگهداری کنند؟ حتما با خودتان درباره ظروف مناسب برای نگهداری شیر و تخم مرغ و امثال آن‌ها فکر کرده اید.

روش نگهداری از لبنیاتبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  دفعه بعد که برای خرید به سوپرمارکت مراجعه و یخچال خود را تمیز کردید، از نکات این بخش ازراز‌های خانه داری استفاده کنید.

شیر

شیر و دیگر محصولات لبنی را در خنک‌ترین قسمت یخچال قرار دهید تا هنگام بازوبسته کردن در یخچال گرمای کمتری به آن برسد. بهتر است که یک هفته بعد ازخرید، شیر را مصرف و تمام کنید، اما دوغ را می‌توانید درعرض یکی دو هفته استفاده کنید. شیر‌های غیر لبنیاتی مثل شیر سویا، بادام، نارگیل باید در عرض هفت تا ۱۰ روز مصرف شود. زمانی که شیری را از سوپرمارکت می‌خرید، حتما از بسته بودن و پلمب بودن در آن مطمئن باشید تا مزه و بوی آن تغییر نکرده باشد.

بستنی نیزمی تواند دو تا چهار ماه سالم بماند، مگر این که آن را در فریزر نگهداری کنید. دردمای فریزررشد باکتری‌ها تا حد زیادی آهسته می‌شود.

اگر بستنی خانگی درست می‌کنید، باید از تخم مرغ پاستوریزه استفاده کنید.

پنیر

پنیر‌های فراوری شده نیز می‌توانند به مدت سه تا چهار هفته در یخچال دوام بیاورند. خانم‌های باردار، کودکان، نوجوانان و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند، نباید پنیر‌های غیر پاستوریزه را مصرف کنند و در نتیجه باید روی برچسب را مطالعه کنید. پنیر‌های نرم اغلب نسبت به پنیر‌های سفت، دوام کمتری دارند.

ماست

تاریخ روی ماست را مشاهده کنید و یک تا دو هفته بعد از خرید ماست، می‌توانید از آن استفاده کنید. یکی از نکات مهم خانه داری در زمینه درست کردن ماست خانگی جلوگیری از ترش شدن آن است؛ چنان چه مایه ماست شما ترش باشد آن را داخل دستمالی بگذارید تا رطوبت آن گرفته شود و بعد آن را به شیر ولرم اضافه کنید تا ماست شیرین شود. برای طعم بهتر ماست آن را داخل ظرف سفالی بریزید. برای جلوگیری از ترش شدن ماست آن را در دمای محیط قرار ندهید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، لبنیات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.