رییس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: با هدف کنترل سلامت محصولات کشاورزی تولید شده و ایجاد شفافیت و اطمینان در انتخاب خرید مصرف کنندگان تعداد ۷۰نفر کارشناس بخش کشاورزی پس از طی دورههای اموزشی ویژه و کسب پروانه صلاحیت مدیر کنترل کیفی از اداره کل استاندارد بر روند کاشت و داشت و برداشت محصولات کشاورزی اراضی منتخب نظارت داشته و پس از کنترل و آزمایشات لازم و تایید سلامت محصول در نهایت کد شناسایی و علامت استاندارد ملی ایران به محصول اعطا میگردد منصور عدل افزود تا کنون ۶۰کشاورز با سطح زیر کشت بیش از ۱۲۰هکتار در سامانه پنجره واحد جهاد کشاورزی در سطح استان ثبت نام و با مدیران کنترل کیفی عقد قرار داد نموده اند با اجرای این طرح علاوه بر تولید کیفی محصول و افزایش قدرت انتخاب مصرف کنندگان، فروش و سودآوری بالاتری را برای کشاورز بدنبال خواهد داشت.
انتهای پیام/گ