به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،جشنواره پخت غذاهای سنتی، محلی و سالم، با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و آگاه سازی خانوادهها در زمینه مضرات استفاده از غذاهای آماده و فوری، در عجب شیر برگزار شد.
نوروزی رییس جهاد کشاورزی عجب شیر در بازدید از این جشنواره افزود: برگزاری چنین جشنوارههایی موجب سوق دادن مردم به سمت استفاده از غذاهای سالم در جهت سلامت جامعه و کاهش انواع بیماریها میشود.
نوروزی هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج استفاده از غذای سالم عنوان کرد و افزود: در این جشنواره ۴۲ نفر از بانوان شهرستان عجب شیری حضور دارند.
او افزود: با توجه به افزایش استفاده از غذاهای فست فود و آماده در بین جوانان، تشویق مردم به استفاده از غذاهای سنتی و بومی نباید فراموش شود بلکه با فرهنگ سازی و ایجاد مراکزی برای ارایه این نوع غذاها گامی در راستای بهبود وضعیت تغذیه و سلامت جامعه برداریم.
در این جشنواره و با نظر کارشناسان، به سه نفر برتر جوایزی اهدا شد.
انتهای پیام/ک